Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μεσημεριανός περίπατος για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Μεσημεριανός περίπατος για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2016 16:28
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Τσέλσι κόντρα στην Λέστερ. Οι «μπλε» πήραν εμφατική νίκη με 3-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πλέον ετοιμάζονται για το εντός έδρας ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κόστα (7’), Αζάρ (33’) και Μόουζες (80’) οι σκόρερ.

Ευεργετικά λειτούργησε για την Τσέλσι η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των Εθνικών ομάδων. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε με 3-0 την Λέστερ στο Λονδίνο, έχοντας ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ.

Οι «μπλε» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 7ο λεπτό του παιχνιδιού με το 7ο γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο πρωτάθλημα. Ο φορ της Τσέλσι αξιοποίησε την ασίστ-τακουνάκι του Μάτις και παραμένει πρώτος στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από την Λέστερ, είχαν δοκάρι στο 26’ με απευθείας φάουλ του Νταβίντ Λουίζ και στο 33’ διπλασίασαν το προβάδισμα τους με ωραία ατομική ενέργεια του Αζάρ. Στο 40’ ο Λουίζ είχε νέα καλή στιγμή με απευθείας φάουλ, ενώ στο 57’ ο Μόουσες αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Σμάιχελ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 3-0.

Η πρώτη σημαντική στιγμή της Λέστερ ήρθε στο 63’ από τα πόδια του… Νταβίντ Λουίζ, με τον Βραζιλιάνο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του, σε προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Ντιέγκο Κόστα να φωνάζει εκνευρισμένος προς τον πάγκο, ζητώντας αλλαγή. Ο ίδιος πάντως δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα (έβγαλε το 90λεπτο) και στο 73’ λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο γκολ, με τον Σμάιχελ να διώχνει με το πόδι τη σέντρα-σουτ του πολιτογραφημένου Ισπανού. Μάλιστα στη συνέχεια της φάσης, ο Καντέ επιχείρησε το σουτ από τη μικρή περιοχή, όμως ο Μόργκαν έδιωξε σωτήρια με το πόδι.

Ο Ρανιέρι έριξε στο ματς τους Μαχρέζ και Σλιμανί, όμως ο Κόντε απάντησε με την είσοδο του Τσαλόμπα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το κέντρο του. Η Λέστερ δεν μπορούσε να απειλήσει και στο 80’ ο νεοεισελθόντας Άγγλος μέσος έδωσε με τρομερό τακουνάκι στον Μόουσες, ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Τσέλσι.

Με την νίκη, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έπιασε -με παιχνίδι παραπάνω- τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ στην 3η θέση, ενώ στον αντίποδα, η πρωταθλήτρια Λέστερ παρέμεινε στην 12η θέση με 8 βαθμούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.