Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε στον… Πογιέτ η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε στον… Πογιέτ η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2016 23:40
Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη ήταν πολλά για την Ρεάλ, η οποία διέλυσε με 6-1 την Μπέτις του Γκουστάβο Πογιέτ στο «Βιγιαμαρίν» και έπιασε την Ατλέτικο στην κορυφή της βαθμολογίας. Δύο γκολ ο Ίσκο (45’, 62’), Βαράν (4’), Μπενζεμά (31’), Μαρσέλο (39’) και Ρονάλντο (79’) τα άλλα γκολ.

Η Μπέτις του Γκουστάβο Πογιέτ πλήρωσε τα «σπασμένα» για τις 4 σερί ισοπαλίες της Ρεάλ. Η «βασίλισσα» πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος και εν τέλει πήρε εμφατική νίκη με 6-1 στο «Βιγιαμαρίν», έδρα που της στοίχισε δύο βαθμούς την περασμένη σεζόν (1-1).

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκε στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια, ανοίγοντας το σκορ στο 4ο λεπτό του παιχνιδιού με κεφαλιά του Βαράν. Δύο λεπτά μετά ο Ρονάλντο αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 15’ ο Μπέιλ σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά-ψαράκι. Στα επόμενα λεπτά η Μπέτις κατάφερε να απορροφήσει την πίεση της Ρεάλ, όμως στο 31’ ο Μπενζεμά «έγραψε» το 2-0, μετά από δεύτερη ασίστ του Κρόος.

Τα πάντα τελείωσαν στο 39’, με τον Μαρσέλο να «γράφει» το 3-0 από το ύψος του πέναλτι, αν και το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ. Η Ρεάλ πέτυχε και τέταρτο γκολ πριν το ημίχρονο (45’), με τους παίκτες του Ζιντάν να πραγματοποιούν την τέλεια αντεπίθεση και τον Ίσκο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Πέπε.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Πορτογάλος αμυντικός χρειάστηκε να επέμβει στη γραμμή την κεφαλιά του Χοακίν, όμως πέντε λεπτά μετά ο Ισπανός έδωσε στον Θεχούδο και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 4-1. Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε στο 62’, με τον Ίσκο να «γράφει» το 5-1 μετά από σέντρα του Ρονάλντο. Ο «CR7» ήταν αυτός που έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1 στο 79’ με δυνατό σουτ εντός περιοχής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.