Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πεντάρα η Ρεάλ, «διπλό» στη Λισαβόνα η Ντόρτμουντ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πεντάρα η Ρεάλ, «διπλό» στη Λισαβόνα η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2016 23:43
Η Ρεάλ διέλυσε με 5-1 την Λέγκια Βαρσοβίας στο «Μπερναμπέου» και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση μαζί με την Ντόρτμουντ, η οποία πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ρεάλ απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας. Οι πρωταθλητές Ευρώπης πήραν άνετη νίκη με 5-1 στη Μαδρίτη και έφτασαν τους 7 βαθμούς στον 6ο όμιλο.

Η «βασίλισσα» «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη, ανοίγοντας το σκορ στο 16ο λεπτό με ωραίο σουτ του Μπέιλ. Τρία λεπτά μετά (19’) το διαγώνιο σουτ του Μαρσέλο κόντραρε στον Τσερβίνσκι και κατέληξε στα δίχτυα του Μάλαρτζ για το 2-0. Στο επόμενο λεπτό, ο Ράντοβιτς κέρδισε πέναλτι από τον Ντανίλο και ο ίδιος το μετουσίωσε σε γκολ, βάζοντας τέλος στα 652 λεπτά ανέπαφης εστίας του Κέιλορ Νάβας στο «Μπερναμπέου» για ματς Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ δεν πτοήθηκε και στο 37’ πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων με ωραίο πλασέ του Ασένσιο, αν και θα έπρεπε να καταλογιστεί οφσάιντ στον Ντανίλο στην αρχή της φάσης. Στο 68’ ο Λούκας Βάθκεθ μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Μοράτα (84’) μετά από ασίστ του Ρονάλντο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 2-1 την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Οι Βεστφαλοί άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με τρομερή κούρσα και άψογο τελείωμα του Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος «κρέμασε» τον Ρουί Πατρίσιο και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τούχελ. Η Σπόρτινγκ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 43’ ο Βάιγκλ «έγραψε» το 2-0 με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο ματς στο 67’ με έμμεσο του Μπρούνο Σέζαρ, ωστόσο η Ντόρτμουντ άντεξε την πίεση και έφυγε με το πολύτιμο «διπλό» από τη Λισαβόνα.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:


1. Ντόρτμουντ 7
2. Ρεάλ 7
3. Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3
4. Λέγκια 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.