Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Εξάρα η Άρσεναλ, στην κορυφή με Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ: Εξάρα η Άρσεναλ, στην κορυφή με Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2016 00:23
Με τον Οζίλ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Άρσεναλ διέλυσε με 6-0 την Λουντογκόρετς στο «Έμιρειτς» και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κέρδισε με 3-0 τη Βασιλεία στο Παρίσι.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Άρσεναλ κόντρα στην Λουντογκόρετς. Με πρωταγωνιστή τον Οζίλ, οι «κανονιέρηδες» διέλυσαν με 6-0 τους Βούλγαρους στο «Έμιρειτς» κι διατηρήθηκαν στην κορυφή του ομίλου.

Η Λουντογκόρετς προτίμησε να κλειστεί και το πλήρωσε νωρίς, με τον Οζίλ να ανοίγει το σκορ στο 12ο λεπτό με τρομερή λόμπα. Οι Βούλγαροι είχαν δοκάρι με τον Άντερσον για να επιστρέψουν στο ματς, όμως στο 42’ ο Γουόλκοτ έγραψε το 2-0 με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 46’ ο Τσάμπερλειν «κλείδωσε» τη νίκη των «κανονιέρηδων» με πλασέ εντός περιοχής και η συνέχεια άνηκε στον Μεσούτ Οζίλ. Ο Γερμανός σημείωσε προσωπικό χατ-τρικ (56’, 83’, 87’) και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Άρσεναλ, με τον Λούκας Πέρεθ να μοιράζει τις ασίστ στα δύο από τα τρία γκολ του Γερμανού.

Στο άλλο παιχνίδι, η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 3-0 την Βασιλεία στο Παρίσι και ισοβαθμεί με την Άρσεναλ στους 7 βαθμούς.

Η Βασιλεία έβαλε αρκετά δύσκολα στους Παριζιάνους, είχε δύο δοκάρια και χαμένο τετ-α-τετ στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Παρί γλίτωσε το γκολ και το 40’ κατάφερε να προηγηθεί με δυνατό σουτ του Ντι Μαρία.

Η ομάδα του Έμερι ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη, είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Καβάνι και στο 62’ ο Λούκας «έγραψε» το 2-0 μετά από λάθος του Σούτσι στην άμυνα των Ελβετών. Ο Τσέχος αμυντικός είχε δοκάρι για να βάλει τη Βασιλεία στο ματς, αυτό δεν έγινε και στις καθυστερήσεις ο Καβάνι διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Η βαθμολογία:


1. Άρσεναλ 7
2. Παρί Σεν Ζερμέν 7
3. Βασιλεία 1
4. Λουντογκόρετς 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.