Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλες για Άρσεναλ και Τότεναμ, ξέσπασε η Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλες για Άρσεναλ και Τότεναμ, ξέσπασε η Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2016 20:15
Η Άρσεναλ «κόλλησε» στο 0-0 με την Μίντλεσμπρο στο «Έμιρειτς» και δεν κατάφερε να ξεφύγει προσωρινά με +3 από την Μάντσεστερ Σίτι. «Λευκή» ισοπαλία και για Τότεναμ (0-0 με Μπόρνμουθ), ξέσπασε η Λέστερ, 3-1 την Κρίσταλ Πάλας.

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» έμειναν στο 0-0 με την Μίντλεσμπρο στο «Έμιρειτς» και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο +1 από την Μάντσεστερ Σίτι, που έχει όμως παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής στο πρώτο 20λεπτο, ωστόσο η Μίντλεσμπρο ήταν αυτή που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 19’ ο Τσεχ νίκησε από κοντά τους Τραορέ και Νεγρέδο ενώ στο επόμενο λεπτό το απευθείας φάουλ του Ραμίρες βρήκε στη συμβολή των δοκών.

Η Άρσεναλ απάντησε με δυνατό σουτ του Σάντσες (έδιωξε ο Βαλντές) και στο φινάλε του ημιχρόνου ο Τσεχ πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε κοντινή προσπάθεια του Ραμίρες. Στην επανάληψη, οι «κανονιέρηδες» ανέβασαν την απόδοση τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Βαλντές. Μάλιστα στο 89’ λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ, με τον Κοσιελνί να κόβει με σωτήριο τάκλιν τον Νεγρέδο, που ήταν έτοιμος να εκτελέσει τον Τσεχ.

Στο μηδέν η Τότεναμ, ξέσπασε η Λέστερ


Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλες για Άρσεναλ και Τότεναμ, ξέσπασε η Λέστερ
Βαθμολογική απώλεια και για την Τότεναμ, η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με την Μπόρνμουθ στο «Βιτάλιτι» και δεν κατάφερε να βρεθεί με ματς παραπάνω στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι (5’ Ντάνιελς, 17’ Άλι), ενώ στο 80’ ο διαιτητής Πόουσον δεν είδε την εκτός φάσης αγκωνιά του Σισοκό στον Άρτερ, χαρίζοντας την κόκκινη κάρτα στον Γάλλο (κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών μέσω χρήσης βίντεο).

Στα άλλα παιχνίδια, η Λέστερ επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές, νικώντας με 3-1 την Κρίσταλ Πάλας στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ». Μούσα (42’), Οκαζάκι (63’) και Φουχς (80’) πέτυχαν τα γκολ για τους πρωταθλητές, με τους «αετούς» να μειώνουν απλώς στο 85’ με τον Καμπάιγ.

Από την άλλη, η Έβερτον συνεχίζει την πτωτική της πορεία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 στην έδρα της Μπέρνλι. Ο Μπολάσι (58’) ισοφάρισε το γκολ του Βόουκς (39’), όμως στο 90’ ο Άρφιλντ χάρισε τη νίκη στην Μπέρνλι.

Η Γουέστ Χαμ, με γκολ του Ριντ στο 90+4’ νίκησε με 1-0 την Σάντερλαντ, που συνεχίζει χωρίς νίκη μετά από 9 αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Σουόνσι, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Γουότφορντ, παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό στην εποχή Μπράντλεϊ στον πάγκο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.