Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Άνετα ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Άνετα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2016 19:32
Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (28’ Μυστακίδης, 41’ Περέιρα), ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 την ΑΕΛ στην Τούμπα και ξεκίνησε με το δεξί την πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΛ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε τη νίκη με 2-0 στην Τούμπα και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς παρέταξε τον ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην επίσης ελλιπή ΑΕΛ, όντας καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος. Μόλις στο 11’ ο Περέιρα σημάδεψε το δοκάρι με πλασέ στην κίνηση, ενώ στο 14’ ο Μυστακίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει με διπλή προσπάθεια μετά από εκτέλεση φάουλ.

Στο 17’ ο Καβουσάκης είπε «όχι» σε προσπάθειες των Κρέσπο και Περέιρα, ενώ στο 19’ οι αμυντικοί της ΑΕΛ έδιωξαν στη γραμμή την κεφαλιά του Κουλούρη. Η πίεση του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς στο 28’, με τον Μυστακίδη να νικά με διπλή προσπάθεια τον Καβουσάκη για το 1-0 των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την συντριπτική κατοχή και στο 41’ ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Μπίσεσβαρ βρήκε εξαιρετικά τον Περέιρα και αυτός με δυνατό σουτ «έγραψε» το 2-0 για τον «δικέφαλο του Βορρά». Η ΑΕΛ είχε την πιο καλή στιγμή της στο φινάλε του πρώτου μέρους (45’) με την κεφαλιά του Μαρουκάκη να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ΑΕΛ κέρδισε μέτρα, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του ΠΑΟΚ. Η κορυφαία στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε στο 69’ με σέντρα-σουτ του Ντέλετιτς, αναγκάζοντας τον Μπρκιτς σε δύσκολη επέμβαση.

Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα ενώ είχε κάποιες καλές στιγμές για ένα τρίτο γκολ. Στο 72’ ο Καβουσάκης έδιωξε με τα πόδια την προσπάθεια του Τιάμ, ο οποίος στο 80’ προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση, αντί να σπάσει τη μπάλα σε τρεις ελεύθερους συμπαίκτες του. Το 2-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε ιδανικά την πορεία του στο Κύπελλο.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Γιαννούλης (74’ Κοροβέσης), Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας (62’ Τσίμιροτ), Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (59’ Τιάμ), Περέιρα, Κουλούρης.

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος (67’ Ουρτάδο), Κουτσιανικούλης (46’ Αβραάμ), Μαρουκάκης, Βαρέλα (59’ Ντέλετιτς).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.