Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λειψός με Σταντάρ ο Παναθηναϊκός

Λειψός με Σταντάρ ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2016 22:40
Με αρκετές απουσίες θα υποδεχτεί την Σταντάρ Λιέγης ο Παναθηναϊκός, με τον Αντρέα Στραματσόνι να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή πέντε ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό (3/11) παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης. Ο Νίκλας Χουλτ ήταν ο μοναδικός από τους τραυματίες, ο οποίος διατηρούσε ελπίδες να προλάβει το ματς, ωστόσο τέθηκε εκτός από τον Ιταλό τεχνικό.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ζέκα, Βιγιαφάνιες και Γουακάσο, ο ανέτοιμος Λεντέσμα, οι τραυματίες Σάμπα και Στάικος, αλλά και οι Ρέις, Μπουμάλ και Π. Βλαχοδήμος που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Οι παραπάνω απουσίες ανάγκασαν τον Στραματσόνι να συμπεριλάβει στην αποστολή τους νεαρούς Ξενόπουλο, Ευαγγέλου, Μίγγο, Αγγελόπουλο και Χατζηγιοβάννη.

Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι πως οι Ζέκα και Λεντέσμα αναμένεται να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Στιλ, Κοτσόλη, Ξενόπουλο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Μαρινάκη, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Ρινάλντι, Μίγγος, Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάννης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.