Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Διπλό» κορυφής για Λειψία

Μπουντεσλίγκα: «Διπλό» κορυφής για Λειψία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2016 02:04
Συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο η Λειψία. Παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Λεβερκούζεν, η ομάδα του Ραλφ Χάσενχιλτ έφυγε με τη νίκη (3-2) από τη «Μπάι Αρίνα» και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την πορεία της Λέστερ στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ αρχίζει να θυμίζει η Λειψία. Οι νεοφώτιστοι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από την Λεβερκούζεν, είδαν τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι για το 3-1 και τελικά έφεραν… τούμπα το ματς (3-2), φεύγοντας με μεγάλο «διπλό» από τη «Μπάι Αρίνα». Η Λειψία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας με +3 από την Μπάγερν (παίζει εκτός με την Νόρτμουντ) και συνεχίζει το αήττητο, μετρώντας έξι σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα.

Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Κάμπλ, όμως στο 4’ ο Μπαουμγκάρντλινγκερ σημείωσε αυτογκόλ, επαναφέροντας τις ισορροπίες στο σκορ. Οι «ασπιρίνες» ξαναπήραν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Μπραντ «γράφει» το 2-1 με εξαιρετικό τελείωμα, έπειτα από τρομερή ασίστ του Τσαλχάνογλου.

Στο 53’ η Λεβερκούζεν είχε «χρυσή» ευκαιρία για το 3-1, όμως ο Τσαλχάνογλου δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκουλάσκι από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Η Λειψία έμεινε στο ματς και στο 67’ έφερε το σκορ στα ίσια με τρομερό μακρινό σουτ του Φόρσμπεργκ στην αντεπίθεση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο χαμένα τετ-α-τετ για να φέρουν τούμπα το ματς ώσπου στο 81’ ο Ορμπάν με σκαστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2, χαρίζοντας στη Λειψία την 6η σερί νίκη της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.