Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Καρντόσο και Τσόρι με Γιουνγκ Μπόις

Χωρίς Καρντόσο και Τσόρι με Γιουνγκ Μπόις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2016 16:22
Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γιουνγκ Μπόις έμειναν οι Καρντόσο, Ντε λα Μπέγια, Τσόρι, Μαρίν, Ρομαό, Σιόβας και Καπίνο.

Με εφτά απουσίες θα υποδεχτεί την Γιουνγκ Μπόις στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός. Ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός τον τραυματία Καρντόσο (χτύπησε στο μέτωπο) αλλά και τους Ντομίνγκες, Μαρίν, Ρομαό, Σιόβα, Καπίνο και Ντε λα Μπέγια!

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Μπέντο δεν αναμένεται να προχωρήσει σε εκπλήξεις. Ο Λεάλι θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία και Ρέτσος θα συγκροτούν την τετράδα της άμυνας. Μιλιβόγιεβιτς, Μάρτινς και Φορτούνης θα είναι η τριάδα στον άξονα, με τους Ελιονούσι και Σεμπά στα δύο φτερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό διαθέσιμο φορ του Πορτογάλου τεχνικού.

Αναλυτικά η 18άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ελβετική ομάδα: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.