Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άσφαιρη» η Νάπολι, τελικός με Μπενφίκα

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άσφαιρη» η Νάπολι, τελικός με Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2016 01:08
Η Νάπολι έμεινε στο 0-0 με την ουραγό Ντιναμό Κιέβου στο «Σαν Πάολο» και πλέον θα παίξει τελικό πρόκρισης με τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Η Νάπολι «κόλλησε» στο 0-0 με την Ντιναμό Κιέβου στο «Σαν Πάολο» και χρειάζεται ένα βαθμό στο παιχνίδι της Λισαβόνας με τη Μπενφίκα ώστε να προκριθεί στους «16». Σε περίπτωση ήττας, οι «παρτενοπέι» θα περιμένουν νίκη-«δώρο» των Ουκρανών κόντρα στη Μπεσίκτας.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε την απόλυτη υπεροχή στο ματς, ωστόσο αποδείχθηκε άσφαιρη. Στο 17’ ο γκολκίπερ Ρούτκο έδιωξε με το πόδι τη μπάλα προ του Μέρτενς, ενώ στο 23’ ο Ινσίνιε βρέθηκε απέναντι στον Ουκρανό πορτιέρο, αλλά γλίστρησε με αποτέλεσμα η φάση να χαθεί.

Αυτές ήταν οι μοναδικές φάσεις στο πρώτο μέρος, αφού οι Ιταλοί τα βρήκαν σκούρα απέναντι στο αμυντικό παιχνίδι της Ντιναμό. Τα πράγματα ήταν καλύτερα στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να φτάνουν πιο πολλές φορές κοντά στο γκολ.

Στο 50’ η κεφαλιά του Χάμσικ έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 52’ ο Μακαρένκο έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ τη σέντρα του Σλοβάκου. Στο 65’ ο Ρούτκο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Χάμσικ, ενώ στο 74’ το πλασέ του Γκαμπιαντίνι έφυγε ελάχιστα άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μέρτενς στο 78’, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε και την Ντιναμό να αποκλείεται οριστικά από την Ευρώπη.

Η βαθμολογία:


1. Νάπολι 8 (9-7)
2. Μπενφίκα 8 (9-8)
3. Μπεσίκτας 7 (9-8)
4. Ντιναμό Κιέβου 2 (2-6)

Επόμενη αγωνιστική (6/12):

Μπενφίκα-Νάπολι
Ντιναμό Κιέβου-Μπεσίκτας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.