Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρες για Άρσεναλ και Τότεναμ, παραπαίει η Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρες για Άρσεναλ και Τότεναμ, παραπαίει η Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2016 22:16
Με τον Σάντσες να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Άρσεναλ διέλυσε με 5-1 την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και διατηρήθηκε στο -3 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Πεντάρα και για την Τότεναμ (5-0 τη Σουόνσι), παραπαίει η Λέστερ (ήττα με 2-1 από Σάντερλαντ).

Σε περίπατο μετέτρεψε η Άρσεναλ το λονδρέζικο ντέρμπι με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ. Με πρωταγωνιστή τον Σάντσες, οι «κανονιέρηδες» έφυγαν με μεγάλη νίκη (5-1) από το Ολυμπιακό Στάδιο και βρέθηκαν ξανά στο -3 από την κορυφή, προσπερνώντας την 4η πλέον Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Χιλιανός ήταν μια ομάδα μόνος του, αφού στο 24’ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Οζίλ για το 1-0, ενώ στο 72’ «έγραψε» το 2-0 με τρομερή ενέργεια και ωραίο διαγώνιο σουτ. Η Γουέστ Χαμ δεν μπορούσε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και στο 80’ ο Σάντσες ανέβασε τον δείκτη του σκορ με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 83’ με κεφαλιά του Κάρολ (προηγήθηκε δοκάρι του Παγιέτ με φάουλ), όμως στο επόμενο λεπτό ο Τσάμπερλεϊν επανέφερε το προβάδισμα τριών τερμάτων με τρομερό έξω από την περιοχή. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 86’ ο Σάντσες, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ με όμορφο τελείωμα, αν και είχε προηγηθεί οφσάιντ.

Ξέσπασε η Τότεναμ, παραπαίει η Λέστερ


Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρες για Άρσεναλ και Τότεναμ, παραπαίει η Λέστερ
Μια εβδομάδα μετά την ήττα κόντρα στην Τσέλσι, η Τότεναμ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, διαλύοντας με 5-0 την ουραγό Σουόνσι στο Λονδίνο. Με τη νίκη, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ (παιχνίδι λιγότερο).

Οι «πετεινοί» δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση, με τον Κέιν να ανοίγει το σκορ στο 39’ με εύστοχο πέναλτι και τον Σον να «γράφει» το 2-0 στο 45+1’ με τρομερό βολέ. Στο 49’ ο Κέιν πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ και ο Έρικσεν με άλλα δύο τέρματα (70’, 90+2’) εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Από την άλλη, η κατηφόρα της Λέστερ στο πρωτάθλημα συνεχίζεται, με τους πρωταθλητές να χάνουν με 2-1 από την Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός». Το αυτογκόλ του Χουτ στο 64' και το τέρμα του Ζερμέιν Ντεφό στο 77' «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, με τις «αλεπούδες» να μειώνουν απλώς στο 80’ με τον Οκαζάκι. Άλλη μια νωθρή εμφάνιση για την ομάδα του Ρανιέρι που βρίσκεται στο -2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και όλα αυτά ενώ βρίσκεται στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.