Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή με ανατροπή η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή με ανατροπή η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2016 20:09
Η Άρσεναλ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Στόουκ στο «Έμιρειτς» και έπιασε προσωρινά την Τσέλσι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Δύο ασίστ ο Χολέμπας, «έβρεξε» γκολ στην αγωνιστική!

Έστω και να βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Στόουκ, η Άρσεναλ σκόραρε τρεις φορές (3-1) και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με την Τσέλσι (παίζει την Κυριακή με την Γουέστ Μπρομ).

Οι «Πότερς» μπήκαν δυνατά στο ματς, είχαν μεγάλη στιγμή στο 4’ με σουτ του Μουνιέσα και τελικά στο 27’ ο Άνταμ νίκησε τον Τσεχ από την άσπρη βούλα του πέναλτι, «γράφοντας» το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Η απάντηση της Άρσεναλ ήρθε πριν το ημίχρονο, αφού στο 42’ ο Μπεγιερίν έκανε τη σέντρα και ο Γουόλκοτ ισοφάρισε σε 1-1.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 49’, με τον Τσάμπερλέιν να βγάζει ωραία ασίστ στον Οζίλ, ο οποίος κρέμασε τον Γκραντ με κεφαλιά λόμπα για το 2-1 υπέρ των «κανονιέρηδων». Στο 73’ ο Τσεχ σταμάτησε σωτήρια την κεφαλιά του Κράουτς και δύο λεπτά μετά ο Ιβόμπι «κλείδωσε» τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Με τον Οκάκα να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Χοσέ Χολέμπας να μοιράζει ισάριθμες ασίστ, η Γουότφορντ κέρδισε με 3-2 την Έβερτον στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και ανέβηκε στην 7η θέση. Τα δύο γκολ του Λουκάκου δεν έφταναν για τα «ζαχαρωτά», που υποχώρησαν στην 9η θέση, μετρώντας μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία της παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Μεγάλη νίκη στη μάχη για την παραμονή πήρε η Σουόνσι, η οποία διέλυσε με 3-0 την Σάντερλαντ στο «Λίμπερτι». Σπουδαία νίκη και για την Μπέρνλι, η οποία έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί, επικρατώντας με 3-2 της Μπόρνμουθ στο «Τέρφ Μουρ».

Σε ακόμα μια μάχη για την παραμονή, Χαλ και Κρίσταλ Πάλας αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σ’ ένα «τρελό» ματς. Οι «τίγρεις» προηγήθηκαν στο 27’ με πέναλτι του Σνότγκρας, οι «αετοί» έκαναν την ανατροπή με Μπεντέκε (52’ πεν.) και Ζαχά (70’), όμως η Χαλ απάντησε με νέα ανατροπή χάρη στα τέρματα των Ντιομάντε (72’) και Λίβερμορ (78’). Ωστόσο ο Κάμπελ ισοφάρισε σε 3-3 στο 89’ χαρίζοντας το βαθμό στην Κρίσταλ Πάλας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.