Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με Οσμανλισπόρ ο Ολυμπιακός, κόντρα σε Σάλκε ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Με Οσμανλισπόρ ο Ολυμπιακός, κόντρα σε Σάλκε ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2016 14:29
Η τουρκική Οσμανλισπόρ θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με την γερμανική Σάλκε.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/12) η κλήρωση της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης, Οσμάνλισπορ. Η τουρκική ομάδα τερμάτισε πέμπτη στο περσινό πρωτάθλημα (7η φέτος) και ήταν πρώτη στον όμιλό της, μπροστά από τη Βιγιαρεάλ και αφήνοντας εκτός τις Ζυρίχη και Στεάουα.

Στον αντίποδα, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα τεθεί αντιμέτωπος με την Σάλκε. Η γερμανική ομάδα σημείωσε πέντε νίκες στη φάση των ομίλων, τερματίζοντας πρώτη σε γκρουπ με Κράσνονταρ (2η), Σάλτσμπουργκ και Νις. Στο γερμανικό πρωτάθλημα δεν πραγματοποιεί ανάλογη πορεία, όντας στην 10η θέση με 17 βαθμούς, πληρώνοντας το εφιαλτικό της ξεκίνημα.

Τα πρώτα ματς θα γίνουν στις 16 Φεβρουαρίου σε «Γ. Καραϊσκάκης» και Τούμπα ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν μια εβδομάδα μετά (23/2) σε Άγκυρα και Γκελζενκίρχεν αντίστοιχα.

Τα ζευγάρια στους 32:


Μπιλμπάο – ΑΠΟΕΛ
Λέγκια Βαρσοβίας – Άγιαξ
Άντερλεχτ – Ζενίτ
Άστρα – Γκένκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεντ Ετιέν
Βιγιαρεάλ – Ρόμα
Λουντογκόρετς – Κοπεγχάγη
Θέλτα – Σαχτάρ
Ολυμπιακός – Οσμανλισπόρ
Γάνδη – Τότεναμ
Ροστόφ – Σπάρτα Πράγας
Κράσνονταρ – Φενέρμπαχτσε
Γκλάντμπαχ – Φιορεντίνα
Άλκμααρ – Λιόν
Χάποελ Μπερ Σεβά – Μπεσίκτας
ΠΑΟΚ - Σάλκε

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.