Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Άφρικα: «Στραβοπάτησε» η Ζάμπια, σοκ στο 90+4' για Νιγηρία

Κόπα Άφρικα: «Στραβοπάτησε» η Ζάμπια, σοκ στο 90+4' για Νιγηρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2013 00:22
Χωρίς νικητήρια ομάδα ολοκληρώθηκε η τρίτη μέρα στο Κόπα Άφρικα, αφού η πρωταθλήτρια Ζάμπια έμεινε στο 1-1 με την Αιθιοπία, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και η αναμέτρηση της Νιγηρίας με τη Μπουρκίνα Φάσο η οποία μάλιστα ισοφάρισε στο 90+4’.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η Αιθιοπία πήρε σημαντικό βαθμό απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου Ζάμπια, πιέζοντας από την αρχή της αναμέτρησης, με τον Σαΐντ στο 23’ να αστοχεί μάλιστα από την «άσπρη βούλα». Στο 35’ ωστόσο ο κίπερ της Τάσεου άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Ζάμπια η οποία στο 45+3’ άνοιξε το σκορ με τον Μπέσουμα. Παρόλα αυτά αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, η μαχητική Αιθιοπία δεν το έβαλε κάτω, ισοφαρίζοντας στο 65’ με τον Γκιρμά ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ, με την πρωταθλήτρια να μην μπορούσε να απαντήσει στα τελευταία λεπτά.

Στο άλλο παιχνίδι, η Νιγηρία άνοιξε το σκορ στο 22’ με τον Εμενίκε, ωστόσο στο 74’ έμεινε με 10, εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης του Αμπρόους, και η Μπουρκίνα Φάσο το εκμεταλλεύτηκε, παίρνοντας «χρυσό» βαθμό στο 90+4’, με τον Τραορέ να ισοφαρίζει για το τελικό 1-1.

Τα αποτελέσματα (3ος όμιλος)


Ζάμπια - Αιθιοπία 1-1

Νιγηρία - Μπουρκίνα Φάσο 1-1

Βαθμολογία


Ζάμπια 1

Αιθιοπία 1

Νιγηρία 1

Μπουρκίνα Φάσο 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.