Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2016 21:23
Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-1 την Στόουκ στο «Άνφιλντ» και διατήρησε τη διαφορά έξι βαθμών από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Λαλάνα (35’), Φιρμίνο (44’), Ιμπουλά (59’ αυτ.) και Στάριτζ (70’) οι σκόρερ για τους «κόκκινους».

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ξανά η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» κέρδισαν με το εμφατικό 4-1 την Στόουκ στο «Άνφιλντ» και πλέον ετοιμάζονται για το κρίσιμο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ωστόσο στο 12’ ο Πίτερς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μανέ, έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά κι ο Γουόλτερς με καρφωτή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0 για την Στόουκ.

Το γκολ επηρέασε αρχικά την Λίβερπουλ (σ.σ. δέχτηκε πρώτη γκολ στο «Άνφιλντ» από τον Μάιο!) και στο 18’ οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν την απόκρουση του Μινιολέ σε σουτ του Άλεν για να αποφύγουν το 2-0.

Όσο περνούσε η ώρα οι «κόκκινοι» κέρδιζαν μέτρα και στο 34’ ο Λαλάνα με κοντινό πλασέ ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 44’ όταν μετά από υπέροχη συνεργασία του Μίλνερ με τον Φιρμίνο, ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ και –με τη βοήθεια του δοκαριού- έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Στόουκ μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα της επανάληψης, ωστόσο στο 59’ ο Ιμπουλά έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σε προσπάθεια να απομακρύνει το γύρισμα του Οριγκί. Αυτό ήταν το τρίτο φετινό αυτογκόλ για την Στόουκ, η οποία πέταξε λευκή πετσέτα και στο 70’ δέχτηκε και 4ο γκολ. Ο Στάριτζ επωφελήθηκε το τραγικό λάθος του Σόουκρος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, 56 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς. Το 4-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Λίβερπουλ μείωσε ξανά στο -6 τη διαφορά από την Τσέλσι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.