Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση με ιστορικό ρεκόρ για Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση με ιστορικό ρεκόρ για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2017 02:16
Τι και εάν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 στην έδρα της Σεβίλλη; Η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν», «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8» και έγραψε ιστορία στο ισπανικό ποδόσφαιρο, μένοντας για 40 διαδοχικά ματς αήττητη.

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας «σφράγισε» η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 στην έδρα της Σεβίλλη και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του θεσμού. Μάλιστα, η ομάδα του Ζιντάν συνδύασε την πρόκριση με ρεκόρ, αφού έφτασε τα 40 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα, έσπασε το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα και κυνηγά πλέον αυτό της Γιουβέντους του Κόντε με αήττητο 43 αγώνων.

Η Σεβίλλη μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης ανοίγοντας το σκορ στο 10ο λεπτό χάρη σε εντυπωσιακό αυτογκόλ του Ντανίλο με κεφαλιά. Οι Ανδαλουσιανοί έψαξαν ένα δεύτερο γκολ, όμως τα πάντα τελείωσαν στο 48’, με τον Μάρκο Ασένσιο να ισοφαρίζει σε 1-1 έπειτα από φανταστική κούρσα 60 μέτρων.

Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 53’ με τρομερό γκολ του Γιορέντε στο ντεμπούτο του, ενώ στο 77’ ο Ιμπόρα «έγραψε» το 3-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Ωστόσο στο 83’ ο Κρανεβίτερ ανέτρεψε τον Καζεμίρο και ο Σέρχιο Ράμος με ωραία εκτέλεση μείωσε σε 3-2. Το αήττητο έσωσε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο νεοεισελθόντας Μπενζεμά, ο οποίος πέρασε από τρεις παίκτες και διαμόρφωσε το τελικό 3-3, γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τη «βασίλισσα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.