Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε τα γενέθλια του! (pic)

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε τα γενέθλια του! (pic)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2017 22:08
Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 109 χρόνια ζωής και οι «πράσινοι» που βρίσκονται στα Γιάννενα γιόρτασαν στο ξενοδοχείο τα γενέθλια του συλλόγου!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα Γιάννενα για το αυριανό (4/2) παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ωστόσο η αποστολή του «τριφυλλιού» φρόντισε να γιορτάσει τα γενέθλια του συλλόγου με εορταστική τούρτα.

Όλη η ομάδα συγκεντρώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων και ο Δημήτρης Σαραβάκος έσβησε τα κεράκια που σχημάτιζαν το 109, όσα και τα χρόνια των «πρασίνων».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα γενέθλια του συλλόγου:


Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε τα γενέθλια του! (pic)
«Τα γενέθλια της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας

Ο Γιώργος Καλαφάτης ίδρυσε σαν σήμερα, στις 3 Φεβρουαρίου 1908 την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού, ανοίγοντας το βιβλίο της πιο ένδοξης ποδοσφαιρικής ιστορίας της χώρας και στοχεύοντας συνειδητά, παρότι πρόωρα για την εποχή του, στη δημιουργία μιας αθλητικής οντότητας που θα μεγάλωνε και θα ξεπερνούσε τα στενά όρια της γειτονιάς και της πόλης όπως ήταν μέχρι τότε καθιερωμένο.

Αυτά τα δύο στοιχεία, η πρωτοπορία και η τοποθέτηση υψηλών στόχων συνόδευσαν πάντοτε τον Παναθηναϊκό στην πορεία αυτών των 109 πλέον χρόνων μετατρέποντάς τον σταδιακά στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας και σπουδαιότερο ποδοσφαιρικό «πρεσβευτή» της χώρας στο εξωτερικό.

Η πορεία αυτή, γεμάτη σε όλη της τη διάρκεια από αλησμόνητες στιγμές, αγωνιστικές επιτυχίες και ορόσημα όχι μόνο για τον Σύλλογό μας αλλά για το σύνολο του ελληνικού αθλητισμού, αποτελεί τη μόνιμη σταθερά και την ουσιαστική πυξίδα για το μέλλον του Παναθηναϊκού καθορίζοντας δεσμευτικά τις αρχές, τη φιλοσοφία και, σε τελική ανάλυση, τους ίδιους τους στόχους της ομάδας. Και χάρη σε αυτή τη σταθερά μπορούμε σήμερα να λέμε:

109 και συνεχίζουμε!
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.