Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Γιουβέντους

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2017 00:18
Με γκολάρα του Κουαδράδο (45’) η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Ίντερ στο Τορίνο και έβαλε τέλος στο σερί 7 νικών των «νερατζούρι» στο πρωτάθλημα.

Η Γιουβέντους ήταν η νικήτρια στο Derby D' Italia με αντίπαλο την Ίντερ. Η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε με 1-0 των «νερατζούρι» στο Τορίνο, παίρνοντας εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου στο Μιλάνο.
Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και είχαν τις δύο πρώτες μεγάλες φάσεις. Στο 3’ ο Ντιμπάλα επιχείρησε γυριστό μέσα από την περιοχή αναγκάζοντας τον Χαντάνοβιτς σε απόκρουση, ενώ στο 11’ το φαλτσαριστό σουτ του Αργεντινού κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η συνέχεια άνηκε στην Ίντερ, η οποία είχε καλή στιγμή στο 19’ με σουτ του Γκαλαρντίνι, ενώ στο 22’ ο Ζοάο Μάριο επιχείρησε συρτό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω απ' το δοκάρι του Μπουφόν! Εφτά λεπτά μετά ο Γκαλιαρντίνι απείλησε με κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα χέρια του Μπουφόν, ενώ η απάντηση της Γιουβέντους ήρθε στο 30’ με σουτ του Ιγκουαΐν μέσα απ' την περιοχή, το οποίο πέρασε λίγο έξω.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και στο 35’ η Ίντερ απείλησε ξανά με κεφαλιά του Πέρισιτς, αναγκάζοντας τον Μπουφόν να απομακρύνει. Στο 38’ η κεφαλιά-ψαράκι του Μάντζουκιτς πέρασε ελάχιστα έξω και ένα λεπτό μετά το πλασέ στην κίνηση από τον Ικάρντι έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Τελικά η Γιουβέντους ήταν αυτή που κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 44’ ο Χαντάνοβιτς έδιωξε το απευθείας φάουλ του Πιάνιτς, όμως ένα λεπτό μετά δεν μπορούσε να σταματήσει και το τρομερό σουτ-ρουκέτα του Κουαδράδο, με τον Κολομβιανό να το πανηγυρίζει με τη ψυχή του.

Με το σκορ στο 1-0, η Γιουβέντους έδωσε χώρο στην Ίντερ, όχι όμως και διαδρόμους προς την εστία του Μπουφόν. Οι «νερατζούρι» δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις, εν αντιθέσει με τη «Γηραιά Κυρία», που είχε σημαντικές φάσεις για το 2-0. Στο 54’ ο Χαντάνοβιτς νίκησε σε τετ-α-τετ τον Πιάνιτς, ενώ στο 78’ είπε «όχι» και σε σουτ του Ιγκουαΐν. Η Ίντερ απείλησε στο 82’ με άστοχο σουτ του Μουρίγιο, ενώ στο 87’ ο Χαντάνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μάντζουκιτς. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Πέρισιτς για διαμαρτυρία και το 1-0 υπέρ της Γιουβέντους έμεινε μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.