Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση στα πέναλτι για Ντόρτμουντ, αποβλήθηκε ο Σωκράτης

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση στα πέναλτι για Ντόρτμουντ, αποβλήθηκε ο Σωκράτης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2017 01:20
Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 3-2 στα πέναλτι (1-1 κ.δ) της Χέρτα στο Βεστφάλεν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου παρά την αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με δύο κίτρινες κάρτες στο 119΄ για διαμαρτυρίες! Δείτε τα ζευγάρια στους «8».

Η Χέρτα έβαλε δύσκολα στην Ντόρτμουντ, όμως οι Βεστφαλοί εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας. Το τελικό 1-1 μετά από 120 λεπτά οδήγησε το παιχνίδι στα πέναλτι, εκεί όπου η ομάδα του Τόμας Τούχελ πήρε τη νίκη-πρόκριση με 3-2, συμπληρώνοντας το «πάζλ» των προημιτελικών.

Οι Βερολινέζοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 27’ με τον Καλού, όμως δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ρόις ισοφάρισε σε 1-1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Ούτε στον έξτρα χρόνο άλλαξε κάτι, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αποβάλλεται στο 119’ με δύο κίτρινες για διαμαρτυρία!

Ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτι, με την Ντόρτμουντ να παίρνει την πρόκριση με 3-2. Λούστενμπέργκερ, Νταρίντα και Καλού αστόχησαν από την άσπρη βούλα, το χαμένο πέναλτι του Πούλισιτς δεν στοίχισε και οι Βεστφαλοί «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «8».

Στα άλλα παιχνίδια, η Σάλκε κέρδισε με 4-1 την Σαντχάουσεν εκτός έδρας, ενώ η Άιντραχτ επικράτησε με 2-1 του Ανόβερου και προκρίθηκε στους «8». Τέλος, η Λότε της 3ης κατηγορίας συνεχίζει την ιστορική της πορεία, αφού μετά τις προκρίσεις εις βάρος των Βέρντερ και Λεβερκούζεν, κέρδισε με 2-0 τη Μόναχο 1860 και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Μετά το φινάλε, πραγματοποίησε η κλήρωση για την προημιτελική φάση. Η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Σάλκε στο Μόναχο, ενώ η Ντόρτμουντ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την έκπληξη του θεσμού, Λότε. Η Άινταχτ θα φιλοξενήσει την Αρμίνια στη Φρανκφούρτη, ενώ το Αμβούργο θα παίξει εντός με την Γκλάντμπαχ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια στους «8»:


Μπάγερν-Σάλκε

Άιντραχτ – Αρμίνια

Αμβούργο – Γκλάντμπαχ

Λότε - Ντόρτμουντ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.