Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Ούτε τώρα ο Άρης

Football League: Ούτε τώρα ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2017 18:01
Ο Άρης «κόλλησε» στο 0-0 με την Σπάρτη εκτός έδρας, έμεινε μακριά από τις νίκες για 4ο σερί ματς, όντας αποκαρδιωτικός σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μετά την Αθήνα, τη Λαμία και τον Εύοσμο, ο Άρης δεν τα κατάφερε ούτε στην Σπάρτη, μένοντας στο 0-0 με την τοπική ομάδα. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πραγματοποίησε προβληματική εμφάνιση, απείλησε ελάχιστα την εστία της Σπάρτης και έχασε νέο έδαφος στη μάχη για την άνοδο.

Οι «κίτρινοι» είχαν φλύαρη κατοχή, αφού αδυνατούσαν να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να απειλήσουν μόλις μια φορά στο πρώτο μέρος. Ο λόγος για τη διπλή ευκαιρία στο 31’ με τον γκολκίπερ της Σπάρτης, Μελισσά να πραγματοποιεί διπλή επέμβαση στην κεφαλιά του Μιλούνοβιτς και έπειτα στο γυριστό σουτ του Μπαργκάν, κρατώντας το 0-0.

Δύο λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Γιαννίτση στον Σόουζα, ενώ στο 37’ η Σπάρτη έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Ηλιόπουλο να μην καταφέρνει να πλασάρει τον Διούδη που είχε βγει εκτός εστίας (ζήτησαν φάουλ οι παίκτες της Σπάρτης).

Όλοι περίμεναν την αντίδραση του Άρη στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η ομάδα του Αναστόπουλου δεν μπορούσε σε κανένα σημείο να φανεί απειλητική. Η Σπάρτη κράτησε εύκολα το μηδέν και μάλιστα θα μπορούσε να σκοράρει, όμως ο Διούδης αντέδρασε εξαιρετικά στα σουτ των Μπουντόπουλου και Μουζακίτη.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ πέρασε με 1-0 από την έδρα του Αιγινιακού (28’ Χαντί πεν.) και έπιασε στην 4η θέση τον Αγροτικό Αστέρα, που έμεινε στο 0-0 με τον Πανελευσινιακό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.