Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απέλυσε τον Ρανιέρι η Λέστερ!

Απέλυσε τον Ρανιέρι η Λέστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2017 22:40
Λίγους μήνες μετά το μυθικό πρωτάθλημα με την Λέστερ, ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο και όλα αυτά μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση-στήριξη της διοίκησης στον Ιταλό τεχνικό!

Σε μια απόφαση που έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στους φίλους της Λέστερ προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου, αποφασίζοντας να λύσει τη συνεργασία της με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός, που πριν λίγους μήνες βραβεύτηκε από την FIFA με το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς για το απίστευτο θαύμα της Λέστερ με την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τις «αλεπούδες».

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας πλήρωσε το «μάρμαρο» για την αποκαρδιωτική φετινή πορεία της Λέστερ, η οποία βρίσκεται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια, αρκετά ερωτηματικά προκαλεί το timing της απόφασης, αφού έρχεται μια ημέρα μετά την ήττα με 2-1 από την Σεβίλλη στην Ισπανία για το πρώτο σκέλος των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα αποτέλεσμα όχι απαγορευτικό ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία.

Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου είχε ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι στηρίζει απόλυτα τον Κλαούντιο Ρανιέρι, θέλοντας να βάλει τέλος στα σενάρια αποχώρησης από τον σύλλογο. Τελικά τα δημοσιεύματα αποδείχθηκαν αληθινά, με την ανακοίνωση του συλλόγου πάντως να χαρακτηρίζει τον Ιταλό ως τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία της.

«Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα τα 7 χρόνια που βρίσκομαι στην Λέστερ. Όμως είμαστε αναγκασμένοι να βάλουμε τα μακροπρόθεσμα πλάνα του κλαμπ πάνω από κάθε προσωπικό συναίσθημα όσο δυνατό και αν είναι αυτό» είπε ο αντιπρόεδρος, Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Παρελθόν αποτελεί και το τεχνικό επιτελείο του Ρανιέρι, ενώ ρόλο υπηρεσιακού αναλαμβάνει ο Γκρέγκ Σέξπιρ μαζί με τον Μάικ Στόουελ. Όσον αφορά τον μόνιμο αντικαταστάτη του Ιταλού, οι στοιχηματικές εταιρίες χρίζουν τους Ρομπέρτο Μαντσίνι, Άλαν Πάρντιου και Γκάρι Ρόουετ ως φαβορί για πιθανούς αντικαταστάτες, ενώ κυκλοφορούν σενάρια που βάζουν στο «κόλπο» και τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Νάιτζελ Πίρσον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.