Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα στην Λίβερπουλ η Λέστερ!

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα στην Λίβερπουλ η Λέστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2017 23:55
Στο πρώτο της παιχνίδι στη μετά-Ρανιέρι εποχή, η Λέστερ κέρδισε με 3-1 την Λίβερπουλ στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για τη σωτηρία. Βάρντι (28’, 60’) και Ντρινκγουότερ (39’) τα γκολ, μείωσε στο 68’ ο Κουτίνιο.

Λίγες μέρες μετά τη ξαφνική αποχώρηση του Κλαούντιο Ρανιέρι, η Λέστερ θυμήθηκε κάτι από τα… περσινά και κέρδισε με 3-1 την Λίβερπουλ στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ», βάζοντας τέλος σ’ ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών. Οι «αλεπούδες», που μέχρι σήμερα δεν είχαν σκοράρει στο πρωτάθλημα για το 2017, έφτασαν τους 24 βαθμούς και ξέφυγαν με +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στον αντίποδα, η Λίβερπουλ κινδυνεύει πλέον να βρεθεί ακόμα και στην 6η θέση.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποτελούσε παρελθόν, ωστόσο το γήπεδο ήταν γεμάτο με πανό υποστήριξης του Ιταλού τεχνικού, με την πλειοψηφία των οπαδών να στρέφεται εναντίον της απόφαση της διοίκησης. Οι πρωταθλητές έδειξαν από το ξεκίνημα τις διαθέσεις τους, με τον Μινιολέ να διώχνει δύσκολα την κεφαλιά του Οκαζάκι στο 7ο λεπτό.

Στο 20’ ο Βέλγος πορτιέρο νίκησε σε τετ-α-τετ τον Βάρντι, όμως στο 28’ ο Άγγλος φορ πήρε το… αίμα του πίσω, νικώντας από κοντά τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ ύστερα από εξαιρετική πάσα του Ολμπράιτον. Οι «κόκκινοι» θα μπορούσαν να απαντήσουν άμεσα (30’) όμως ο Κουτίνιο δεν κατάφερε να νικήσει τον Σμάιχελ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το 2-0 ήρθε τελικά στο 39’, με τον Ντρινκγουότερ να πιάνει μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Μινιολέ. Η τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου άνηκε στην Λίβερπουλ, με τον Σμάιχελ να διώχνει σε κόρνερ το φαλτσαριστό σουτ του Κουτίνιο στις καθυστερήσεις.

Η Λίβερπουλ έδειξε να μπαίνει δυνατά στο δεύτερο μέρος, όμως στο 60’ ο Φουχς βρηκε τον Βάρντι και ο Άγγλος φορ με καρφωτή κεφαλιά «έγραψε» το 3-0, νικώντας στον αέρα τον Λούκας. Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να μειώσουν στο 68’ με όμορφο πλασέ του Κουτίνιο, ενώ είχαν καλές στιγμές με Οριγκί (78’), Λούκας (81’) και Κουτίνιο (87’) για ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο ματς. Ωστόσο, το 3-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και η Λέστερ κατάφερε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.