Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Κόλλησε» η Σίτι, στο +10 η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: «Κόλλησε» η Σίτι, στο +10 η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2017 00:58
Η Μάντσεστερ Σίτι «κόλλησε» στο 0-0 με την Στόουκ στο «Έτιχαντ» και έδωσε τη δυνατότητα στην Τσέλσι να διατηρηθεί με +10 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την ευκαιρία να περάσει μόνη στην 2η θέση και να μειώσει στο -8 τη διαφορά από την κορυφή πέταξε η Μάντσεστερ Σίτι μετά το ισόπαλο 0-0 με την Στόουκ στο «Έτιχαντ». Οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να σκοράρουν για πρώτη φορά φέτος στην έδρα τους σε παιχνίδι πρωταθλήματος και πλέον ισοβαθμούν με την Τότεναμ στην 2η θέση με 56 βαθμούς.

Κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις το πρώτο μέρος, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να απειλεί μόνο στο 25’ με απευθείας φάουλ του Κολάροφ, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Στόουκ. Στην επανάληψη, η Σίτι ανέβασε την απόδοση της, όμως το γκολ δεν ήρθε. Στο 56’ το σουτ του Αγκουέρο κόντραρε σε αμυντικό, ενώ στο 72’ ο Σανέ βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «πολίτες» γνώρισαν την πρώτη τους απώλεια μετά από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.