Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Ρονάλντο και… βοήθεια η Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Ρονάλντο και… βοήθεια η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2017 00:18
Με χατ-τρικ του Ρονάλντο, η Ρεάλ κέρδισε στην παράταση (4-2) την Μπάγερν στη Μαδρίτη και «σφράγισε» την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα οι Βαυαροί, που φωνάζουν για την αποβολή του Βιδάλ (84’) καθώς και για οφσάιντ σε δύο γκολ του Ρονάλντο στην παράταση.

Σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο «Μπερναμπέου», η Μπάγερν κατάφερε να ισοφαρίσει το εις βάρος της 2-1 του Μονάχου και να στείλει το ματς στην παράταση, όμως εκεί οι Βαυαροί έμειναν από δυνάμεις και η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 4-2, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε διάστημα 7 λεπτών (105’, 110’, 112’).

H «βασίλισσα» έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει στα ημιτελικά για 7η σερί χρονιά, αν και σ’ αυτό βοήθησαν οι αποφάσεις του διαιτητή Βίκτορ Κασάι. Οι Βαυαροί φωνάζουν για τη δεύτερη κίτρινη του Βιδάλ στο 83ο λεπτό, για μη αποβολή του Καζεμίρο καθώς και για τα δύο γκολ οφσάιντ του Ρονάλντο στην παράταση που έφεραν… τούμπα το ματς.

Η νίκη της Ρεάλ με 2-1 στο Μόναχο ανάγκασε την Μπάγερν να μπει πολύ επιθετικά, ψάχνοντας το γκολ που θα την έβαζε στο κυνήγι της πρόκρισης. Μόλις στο 9’ ο Ριμπερί γύρισε στη μικρή περιοχή για τον Τιάγκο, όμως ο Μαρσέλο πρόλαβε τον Ισπανό προτού αυτός «εκτελέσει» τον Νάβας. Οι Βαυαροί είχαν την υπεροχή, ωστόσο τα χαλούσαν στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα η Ρεάλ να «βγάλει» το πρώτο 20λεπτο χωρίς να δεχτεί άλλη φάση.

Στη συνέχεια, η «βασίλισσα» αποφάσισε να επιτεθεί, απειλώντας στο 23’ με κεφαλιά του Μπενζεμά, η οποία πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Τρία λεπτά μετά, ο Νόιερ απέκρουσε σωτήρια στη γωνία του το συρτό σουτ του Καρβαχάλ, ενώ στο 28’ ο Μπόατενγκ έκοψε το σουτ του Ράμος από το ύψος της περιοχής. Το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό, με την Μπάγερν να έφτανε ως την περιοχή της Ρεάλ, χωρίς όμως να απειλεί, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που συνέχισαν να σπαταλούν ευκαιρίες. Στο 34’ το σουτ του Κρόος έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 36’ ο Ρονάλντο έφυγε στην κόντρα, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Νόιερ. Δύο λεπτά μετά, ο Χούμελς έκοψε την προσπάθεια του Κρόος, με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος πήρε… φωτιά από τα πρώτα λεπτά, αφού στο 47’ ο Βιντάλ είδε την πρώτη κίτρινη για σκληρό φάουλ στον Καζεμίρο, ενώ στο 51’ ο Μαρσέλο έδιωξε στη γραμμή το ψηλοκρεμαστό σουτ του Ρόμπεν. Ωστόσο, ένα λεπτό μετά ο Ολλανδός έπεσε από μαρκάρισμα του Καζεμίρο και ο Κασάι έδωσε πέναλτι. Ο Λεβαντόφσκι ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0 για την Μπάγερν.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήθελε άλλο ένα γκολ για να πάρει σκορ πρόκρισης, πιέζοντας την Ρεάλ για το 2-0. Οι Βαυαροί είχαν την υπεροχή, ωστόσο δεν απείλησαν με αξιώσεις και το πλήρωσαν στο 76’. Ο Καζεμίρο έβγαλε τη σέντρα για τον Ρονάλντο και ο Πορτογάλος με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Η χαρά των Μαδριλένων δεν κράτησε πολύ, αφού δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, η Μπάγερν πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ (77’) ύστερα από αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος.

Το 2-1 έστελνε το ματς στην παράταση, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πήγαν με παίκτη λιγότερο στον έξτρα χρόνο, αφού στο 84’ ο Βιδάλ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη σε μια λανθασμένη απόφαση, αφού ο Χιλιανός βρήκε τη μπάλα σε μονομαχία με τον Ασένσιο. Οι παίκτες του Αντσελότι έμειναν από δυνάμεις και στο 105’ ο Ρονάλντο «έγραψε» το 2-2, «εκτελώντας» από κοντά τον Νόιερ. Βέβαια όπως φάνηκε στο ριπλέι ο Πορτογάλος ήταν σε θέση οφσάιντ μετά το γέμισμα του Ράμος.

Τα πάντα τελείωσαν στο 109’. Ο Μαρσέλο με τρομερό σόλο, πέρασε ανάμεσα από δύο αντιπάλους, βγήκε απέναντι στον Νόιερ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ρονάλντο, ο οποίος όμως ήταν ξανά σε θέση οφσάιντ. Αυτό ήταν το 100ο γκολ του CR7 στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Πορτογάλο να γράφει ιστορία. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 112’ ο Ασένσιο, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 με όμορφη ατομική ενέργεια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.