Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναβολή για την Παρασκευή στην απολογία του Ολυμπιακού

Αναβολή για την Παρασκευή στην απολογία του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2017 17:42
Αναβολή για την Παρασκευή (21/4, 14:00) πήρε η εκδίκαση της απολογίας του Ολυμπιακού για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Έγινε έτσι δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ζητάει την κλήση μαρτύρων.

Την Παρασκευή (21/4) το μεσημέρι (14:00) θα πραγματοποιηθεί τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού, αφού το δικαστήριο έκανε το δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να παρέμβει.

Αντίθετη σε αυτήν την αναβολή φάνηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ο δικηγόρος της, Αργύρης Λίβας, είπε: «Θέλουμε να τελειώσουμε σήμερα. Αισθανόμαστε παραπονούμενοι, Κάναμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι, Είμαστε τυπικότατοι, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε αναβολή αλλά δεν το κάναμε. Είμαστε στον τοίχο και βαλλόμαστε πανταχόθεν».

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από την πειθαρχική επιτροπή να καλέσει ως μάρτυρες όλους τους αξιωματούχους του αγώνα, να ανοίξουν οι κάμερες ασφαλείας και να κληθούν μάρτυρες και από την ΑΕΚ. Παράλληλα, ζήτησε να κληθεί ο β' παρατηρητής του αγώνα στο «Καραϊσκάκης», κ. Περικλής Λασκαράκης.

«Έχουμε ζητήσει να παραστούν όλοι οι παρατηρητες, αλλά και μάρτυρες από την πλευρά της ΑΕΚ» τόνισε σχετικά ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.