Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νέα απώλεια για Μπάγερν, φουλ για Ευρώπη η Βέρντερ

Μπουντεσλίγκα: Νέα απώλεια για Μπάγερν, φουλ για Ευρώπη η Βέρντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2017 20:26
Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Μάιντς στο Μόναχο και έδωσε την ευκαιρία στη Λειψία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Τρελαίνει κόσμο η Βέρντερ, 4-2 την Ίνγκολσταντ και φουλ για Ευρώπη.

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Μπάγερν στο πρωτάθλημα. Οι Βαυαροί «κόλλησαν» στο 2-2 με την Μάιντς στο Μόναχο και σε συνδυασμό με τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετρούν μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς.

Μόλις στο 3’ ο Μπόγιαν εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες από Λαμ και Βιδάλ και εκτέλεσε εύστοχα, «γράφοντας» το 0-1. Στο 15’ ο Ούλραϊχ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Οζτουνάλι και στο επόμενο λεπτό ο Ρόμπεν ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 με διαγώνιο σουτ από τα αριστερά.

Στο 33’ το σουτ του Μίλερ πέρασε δίπλα από το δοκάρι και στο 40’ η Μάιντς κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι, ξαναπαίρνοντας το προβάδισμα με τον Μπροζίνσκι. Στην επανάληψη, η ομάδα του Αντσελότι πίεσε για την ανατροπή, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 73’ με ωραία ενέργεια του Αλκάνταρα.

Στα άλλα παιχνίδια, η Βέρντερ πέρασε με 4-2 από την έδρα της Ίνγκολσταντ και από εκεί που ήταν φαβορί για υποβιβασμό, βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 10 παιχνίδια! Και τα τέσσερα γκολ σημείωσε ο Κρούζε, φέρνοντας… τούμπα το ματς με τρία τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο (81’, 87’, 90+3’).

Από την άλλη, το Αμβούργο ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την ουραγό Ντάρμσταντ και πλέον βρίσκεται μόλις στο +1 από τα πλει-άουτ. Στην ίδια βαθμολογική κατάσταση βρίσκεται και η Βόλφσμπουργκ, μετά την ήττα της 1-0 από την Χέρτα στο Βερολίνο. Αντίθετα, οι πρωτευουσιάνοι διατηρήθηκαν στην 5η θέση και είναι φαβορί για το καλό εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.