Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στους τελικούς η Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στους τελικούς η Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2013 13:35
Στους τελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε η Ατλέτικο Μινέιρο των Ροναλντίνιο και Ζιλμπέρτο Σίλβα, η οποία απέκλεισε την Νιούελ Ολντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο με 3-2 στα πέναλτι, μετά το 2-0 υπέρ των βραζιλιάνων στην κανονική αναμέτρηση.

Μετά την ήττα της με 2-0 στην Αργεντινή, η Ατλέτικο Μινέιρο ζητούσε ένα γρήγορο γκολ για να μπει ξανά στο κυνήγι πρόκρισης. Και το πέτυχε, με τον Μπερνάντ να αξιοποιεί την εκπληκτική κάθετη πάσα του Ροναλντίνιο και με εξαιρετικό τελείωμα, άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην πρωταθλήτρια Αργεντινής Νιούελς η οποία δεν μπορούσε να γίνει απειλητική και είχε περιοριστεί κυρίως σε αμυντικά καθήκοντα. Τελικώς, λίγα λεπτά πριν το φινάλε, ο Γκουιέρμε εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απομάκρυνση του Ματέο, και με μακρινό σουτ έκανε το 2-0 στο 90+5’, οδηγόντας το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί, ο Σκόκο ήταν εύστοχος στο 1ο πέναλτι της Νιούελς, όχι όμως και ο Μάξι Ροντρίγκιεζ ο οποίος αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και ο Ροναλντίνιο με τη δική του εύστοχη εκτέλεση, οδήγησε την Ατλέτικο για πρώτη φορά στους τελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Ολίμπια σε διπλά παιχνίδια.

Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί στις 17 Ιουλίου στην έδρα της Ολίμπια στην Παραγουάη, ενώ ο επαναληπτικός στις 24 Ιουλίου στο «Ιντεπεντένσια» της Ατλέτικο Μινέιρο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.