Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντε: «Φανταστική σεζόν, ευχαριστώ τους παίκτες μου» (vid)

Κόντε: «Φανταστική σεζόν, ευχαριστώ τους παίκτες μου» (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2017 01:22
Πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πρώτη του χρονιά στην Τσέλσι εμφανίστηκε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ευχαρίστησε τους παίκτες του και έκανε λόγο για μια φανταστική σεζόν.

Ο Αντόνιο Κόντε έγινε μόλις ο 4ος τεχνικός που κατακτά την Πρέμιερ Λιγκ στην πρώτη του σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε την Τσέλσι μετά από μια εφιαλτική χρονιά και παρότι στα τέλη Σεπτεμβρίου βρέθηκε μια «ανάσα» από την απόλυση, έχοντας την ομάδα στην 8η θέση, κατάφερε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά, οδηγώντας τους «μπλε» στον τίτλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη κόντρα στην Γουέστ Μπρομ (1-0), όπου η Τσέλσι κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ο Ιταλός δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τους παίκτες του:

«Ευχαριστώ, ευχαριστώ. Είναι μεγάλο επίτευγμα για τους παίκτες τους οποίους ευχαριστώ για την αφοσίωση τους και σκληρή δουλειά. Μου έδειξαν μεγάλη διάθεση να πετύχουν κάτι ξεχωριστό. Έπειτα από αυτή τη νίκη όλοι θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Σε κάθε παιχνίδι νιώθω ότι αγωνίζομαι μαζί με τους παίκτες μου. Δείχνω το πάθος μου και την πρόθεσή μου να είμαι δίπλα στους ποδοσφαιριστές μου σε κάθε στιγμή του αγώνα. Αυτός είμαι, έτσι είμαι! Είμαι μαζί με τους παίκτες μου, στα θετικά και στα αρνητικά. Αυτόν τον τίτλο τον κατακτήσαμε μαζί.

Η σεζόν είναι εξαιρετική, αλλά μπορούμε να κατακτήσουμε άλλο ένα τρόπαιο, το Κύπελλο. Για μένα δεν ήταν εύκολο όταν ήρθα στην Αγγλία, όπου υπάρχουν διαφορετικές συνήθειες, διαφορετική γλώσσα και παίκτες που προέρχονταν από μία κακή σεζόν. Η αλλαγή τους συστήματος σε 3-4-3 ήταν μια απόφαση που άλλαξε όλη τη χρονιά. Έπρεπε να διαφοροποιηθούμε και να αλλάξουμε στυλ στην ομάδα μετά τις δύο άσχημες ήττες με Λίβερπουλ και Άρσεναλ στις αρχές της σεζόν
», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντόνιο Κόντε.

Το μπουγέλο των παικτών στον Κόντε μετά τις δηλώσεις του Ιταλού:




Οι πανηγυρισμοί με το σφύριγμα της λήξης:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.