Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2017 21:22
Πανιώνιος και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Σμύρνη (56’ Μασούρας /38’ Μπέργκ), με τους «πράσινους» να παίζουν με δέκα από το 12ο λεπτό λόγω αποβολής του Ζέκα. Πέναλτι σε ανατροπή του Σιώπη ζήτησαν οι γηπεδούχοι, τραυματίστηκαν Βιγιαφάνες και Μέστο.

Δεν είχε νικητή το πρώτο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλει-οφ ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Νέα Σμύρνη και έχασαν με το… καλημέρα βαθμολογικό έδαφος στη μάχη του μίνι πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για τους «πράσινους», αφού λίγο πριν τη σέντρα, ο Κουλιμπαλί τέθηκε νοκ-άουτ, ενώ στο 12’ ο Ζέκα ανέτρεψε τον Μασούντ που βρίσκονταν σε προφανή θέση για γκολ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Αυτό δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα για το «τριφύλλι», αφού στο 27’ ο Βιγιαφάνες υπέστη βαρύ διάστρεμμα και κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο των πλει-οφ.

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο 38’. Αρχικά ο Γιαννιώτης απέκρουσε το σουτ του Μπέργκ, όμως ο Σουηδός πήρε το ριμπάουντ και με εξαιρετικό σουτ «έγραψε» το 1-0. Δύο λεπτά μετά το γκολ, ο Οικονόμου έκοψε σωτήρια τον Κλωναρίδη πριν αυτός βγει τετ-α-τετ, ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου, ο Βλαχοδήμος έδιωξε σε κόρνερ το φαλτσαριστό σουτ του Μασούντ, κρατώντας το 1-0.

Αυτή ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πιο δυνατά και στο 56’ κατάφεραν να φέρουν το σκορ στα ίσια. Ο Μπεν βρήκε με κεφαλιά τον Μασούρα, αυτός εκμεταλλεύτηκε το κενό που του άφησαν Κουτρουμπής και Μολέντο και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, ωστόσο ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να βρεί ένα δεύτερο γκολ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις, αν και στο 79’ διαμαρτύρεται για πέναλτι σε ανατροπή του Σιώπη από τον Μολέντο.

Οι «πράσινοι» έδειχναν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία αν και στο 90+4’ έφτασαν μια «ανάσα» από την ανατροπή, με τον Γιαννιώτη να απομακρύνει σωτήρια το σουτ του Λέτο από το ύψος του πέναλτι. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για δεύτερη κίτρινη του Ρισβάνη (89’) για αγκωνιά στον Μπέργκ, καθώς και’ για εκτός φάσης χτύπημα (90+2’) του Τασουλή στον Σουηδό επιθετικό.

Η βαθμολογία των πλέι οφ:


1. ΠΑΟΚ 2 (0-0)
2. Παναθηναϊκός 2(1-1)*
3. Πανιώνιος 1 (1-1)*
4. ΑΕΚ 0 (0-0)

*με ματς περισσότερο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.