Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε και ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε και ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2017 00:11
Λίγες μέρες μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, η Τσέλσι κέρδισε με 4-3 την Γουότφορντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και θέλει άλλη μια νίκη απέναντι στη Σάντερλαντ για να κάνει νέο ρεκόρ νικών (30) της Πρέμιερ Λιγκ.

Η πρωταθλήτρια Τσέλσι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές απέναντι στην Γουότφορντ, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει τη νίκη με 4-3 στο Λονδίνο και να φτάσει τις 29 στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι ισοφάρισε το ρεκόρ νικών στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ σε σεζόν με 38 αγωνιστικές (το είχε θέσει η ίδια τις σεζόν 2004/5 και 05/06) και εφόσον κερδίσει την Σάντερλαντ την τελευταία αγωνιστική στο «Στάμφορντ Μπριτζ», θα κάνει νέο ρεκόρ πρωταθλήματος.

Ο Τζον Τέρι πήρε φανέλα βασικού και στο 22’ σκόραρε από κοντά για το 1-0, πετυχαίνοντας το 100o φετινό γκολ της Τσέλσι αλλά και το 1000ο γκολ του συλλόγου στην εποχή του Ρόμαν Αμπράοβιτς. Η Γουότφορντ απάντησε άμεσα (24’) ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Καπού, όμως στο 36’ ο Αθπιλικουέτα «έγραψε» το 2-1 και ξαναέδωσε το προβάδισμα στους «μπλε».

Οι δύο ομάδες όντας βαθμολογικά αδιάφορες, έπαιξαν πιο χαλαρά με αποτέλεσμα να σημειωθούν αρκετά γκολ. Στο 49’ ο Μπατσουαγί σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική, «γράφοντας» το 3-1, όμως η Γουότφορντ έφερε το σκορ στα ίσια με τους Γιάνμαατ (51’) και Οκάκα (74’).

Στο 79’ ο Κόντε έριξε στο ματς τον Φάμπρεγκας και ο Ισπανός με ωραίο σουτ στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 4-3, χαρίζοντας τη νίκη στην Τσέλσι. Πλέον οι Λονδρέζοι περιμένουν το παιχνίδι της Κυριακής για να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλητή, ενώ ακολουθεί και ο τελικός του Κυπέλλου απέναντι στην Άρσεναλ (27/5).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.