Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στη Σπάρτα Πράγας ο Στραματσόνι

Υπέγραψε στη Σπάρτα Πράγας ο Στραματσόνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2017 14:40
Η Σπάρτα Πράγας είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αντρέα Στραματσόνι, με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού να υπογράφει διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Τσεχίας. «Ήταν δύσκολα στην Αθήνα», δήλωσε ο Ιταλός.

Μετά το αποτυχημένο πέρασμα του στον Παναθηναϊκό, ο Αντρέα Στραματσόνι συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σπάρτα Πράγας. Ο Ιταλός τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο, αναλαμβάνοντας το έργο να οδηγήσει την ομάδα ξανά στις επιτυχίες, μετά την απογοητευτική περσινή χρονιά, που την βρήκε στη 3η θέση του πρωταθλήματος, πίσω από Σλάβια και Πλζεν.

«Θα αρχίσω να μαθαίνω τσεχικά. Ίσως στην Αθήνα να ήταν δύσκολο για μένα, πρώτον γιατί δεν είχα πολύ χρόνο και δεύτερον γιατί η γλώσσα είναι δύσκολη. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα μάθω να μιλάω τσεχικά και σίγουρα θα έχω μεταφραστές, ωστόσο σιγά σιγά θα μάθω, όχι μόνο για την επικοινωνία με τους παίκτες μου, αλλά και από σεβασμό στη χώρα», δήλωσε ο 41χρονος.

Η πρώτη του μεταγραφή στη Σπάρτα Πράγας ενδέχεται να είναι ο Ροντρίγκο Παλάσιο. Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί να πείσει τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ίντερ, να τον ακολουθήσει στη νέα του ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.