Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Νεϊμάρ και Παρί

Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Νεϊμάρ και Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2017 23:37
Παρά το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Νεϊμάρ, τα Μέσα στη Βραζιλία θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πληθώρα δημοσιευμάτων αναφέρουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα ύψους 222 εκατ. ευρώ (!) ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ προκειμένου να φέρει στο Παρίσι τον Βραζιλιάνο άσο.
Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Μέστρε, διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, δηλώνοντας «200% σίγουρος» πως ο Βραζιλιάνος θα μείνει στους Καταλανούς.

Ωστόσο, η βραζιλιάνικη Globo, που θεωρείται η πιο έγκυρη πηγή στη χώρα, υποστηρίζει ότι ο Νεϊμάρ ενημέρωσε τους κοντινούς του φίλους ότι θα υπογράψει στην Παρί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Βραζιλιάνος θα του αποφέρει 2,5 εκατ. ευρώ το μήνα, ενώ οι συμπατριώτες του, Ντάνι Άλβες και Τιάγκο Σίλβα έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε να τον πείσουν να συνεχίσει στους Παριζιάνους, όπου θα έχει ηγετικό ρόλο.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται η επιθυμία του 25χρονου να βγει από τη… σκιά του Μέσι, καθώς βλέπει την Παρί ως ευκαιρία να εκπληρώσει το μεγαλύτερο στόχο της καριέρας του, που είναι να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα». Πλέον μένει να φανεί εάν το δημοσίευμα επιβεβαιωθεί, κάτι που αν συμβεί, τότε θα μιλάμε για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.