Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αήττητη η Ολιμπίκ Ντόνετσκ πριν τον ΠΑΟΚ (video)

Αήττητη η Ολιμπίκ Ντόνετσκ πριν τον ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2017 22:56
Η Ολιμπίκ Ντόνετσκ έμεινε στο 0-0 με την Ζίρκα εκτός έδρας και θα υποδεχτεί ως αήττητη τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ουκρανία.

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην Ολεξάντρια (2-0), η Ολιμπίκ Ντόνετσκ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την έδρα της Ζίρκα και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Ολιμπίκ πατούσε καλύτερα στο πρώτο μέρος και στο 25’ «άγγιξε» το 1-0, με τους γηπεδούχους να διώχνουν στη γραμμή το πλασέ του Κραβτσένκο. Στο 39’ η Ολιμπίκ έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, όμως Κχομούτοφ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η ομάδα του Ρόμαν Σάζναρ ήταν συμπαγής αμυντικά (δεν έχει δεχτεί γκολ σε δύο παιχνίδια), ωστόσο υπήρξαν και άσχημες στιγμές. Στο 38’ ο Λουκιαντσούκ έπιασε αέρα μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο γκολκίπερ και αρχηγός της Ολιμπίκ, Μακαράτζε, δεν αιφνιδιάστηκε.

Ο Ουκρανός πορτιέρο ήταν καθοριστικός στο δεύτερο μέρος, αφού στο 57’ απέκρουσε στη γωνία το σουτ του Ζαγκάλσκι, ενώ δύο λεπτά πριν το φινάλε είπε «όχι» και σε προσπάθεια του Μακαράτζε, κρατώντας το 0-0. Με το βαθμό, η Ολιμπίκ έφτασε τους 4 σε δύο αγωνιστικές και βρίσκεται μόνη στην 3η θέση του πρωταθλήματος με -2 από Ντιναμό Κιέβου και Σταλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.