Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στανόγεβιτς: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι στους ομίλους»

Στανόγεβιτς: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι στους ομίλους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2017 19:04
Για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς κόντρα στην Ολίμπικ Ντόνετσκ μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. «Κανένας πάνω από την ομάδα» είπε για Ουάρντα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού (27/7) αγώνα με την Ολίμπικ Ντόνετσκ:

Για την αυριανή αναμέτρηση: «Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα λίγο πιο δύσκολο και οφείλεις να προσαρμοστείς. Είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση, είχαμε αρκετές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Σίγουρα για να μπορέσεις να είσαι στο επιθυμητό απόδοσης που θέλεις να έχεις κατά την διάρκεια της σεζόν, χρειάζεσαι χρόνο αλλά γι’ αυτό το σημείο της σεζόν και αυτά τα παιχνίδια, θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα έχει λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, αλλά έχουμε την εμπειρία και νομίζω θα δείξουμε ότι είμαστε ικανοί».

Για το ότι επιστρέψει και πάλι σαν τεχνικός σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα μετά από έξι χρόνια: «Είμαι πολύ χαρούμενος, επιστρέφω μετά από τόσα χρόνια. Έζησα αρκετά σημαντικά και δυνατά παιχνίδια όταν ήμουν στην Παρτιζάν, είχα καλές και άσχημες αναμετρήσεις αλλά γενικότερα είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτές τις διοργανώσεις της Ευρώπης».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ιστορική ομάδα και πρώτος μας στόχος είναι οι όμιλοι, σε αυτό προσανατολιζόμαστε. Ο δικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη όπως έχω ξαναπεί, οπότε νομίζω ότι ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Πρώτον περιμένουμε να τελειώσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος, μετά θα θέσουμε ξεκάθαρα τους στόχους. Πρώτα θέλουμε να κάνουμε μερικές προσθήκες, εργαζόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση. Όταν τελειώσει αυτή η περίοδος, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και για το κομμάτι των στόχων».

Για τους παίκτες που θα επιλέξει: «Έχουμε σχεδόν την ίδια ομάδα με πέρυσι και είναι λογικό να γνωρίζουν πάνω κάτω οι αντίπαλοι με ποιους παίκτες αγωνιζόμαστε. Από εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι είναι καλύτερα και ποιοι θα ξεκινήσουν».

Για το θέμα που υπάρχει με τον Αμρ Ουάρντα: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε πριν από έναν ευρωπαϊκό αγώνα, αλλά θέλω να πω ένα πράγμα. Κανένας δεν μπορεί να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους και είναι ξεκάθαρο ότι κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα».

Για τις μεταγραφές που ανέφερε: «Δεν είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσουμε για αυτό, είμαι αφοσιωμένος στο αυριανό παιχνίδι. Κάποια στιγμή μετά το ματς μπορούμε να το συζητήσουμε αν θέλετε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.