Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Νίκη με ανατροπή επί του Πλατανιά

ΑΕΚ: Νίκη με ανατροπή επί του Πλατανιά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2017 22:11
Η ΑΕΚ κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Πλατανιά σε φιλικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ωστόσο έδειξε πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών. Λάζαρος και Σιμόες οι σκόρερ, με αυτογκόλ του Μάνταλου προηγήθηκαν οι Χανιώτες.

Μια εβδομάδα πριν από το πρώτο ματς με την Μπριζ στο Βέλγιο, η ΑΕΚ έκανε την τελευταία της δοκιμή στο φιλικό απέναντι στον Πλατανιά, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 στο ΟΑΚΑ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προχώρησε σε πειραματισμούς στο χώρο του κέντρου, επιλέγοντας σχηματισμό 4-3-3 με τον Αϊντάρεβιτς σε ρόλο κόφτη και τον Μάνταλο μαζί με τον Γιόχανσον σε θέσεις εσωτερικού χαφ. Τρίστασον με τον Χριστοδουλόπουλο ήταν τα δύο εξτρέμ, με τον Λιβάια στην κορυφή της επίθεσης.

Η ΑΕΚ είχε πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, όταν στο 9’ ο Μάνταλος υπέπεσε σε αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Νσικουλού. Η «Ένωση» περιορίζονταν σε φλύαρη κατοχή, περιμένοντας κάποια ατομική ενέργεια προκειμένου να απειλήσει.

Αυτή ήρθε στο 18’, με τον Χριστοδουλόπουλο να κερδίζει πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε ο ίδιος σε γκολ, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχιζαν να έχουν την υπεροχή, όμως με εξαίρεση ένα σουτ στην κίνηση από τον Λόπες (34’), δεν απείλησαν την εστία του Πλατανιά.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Χιμένεθ αντικατέστησε τον Αϊντάρεβιτς με τον Σιμόες, τον Γαλανόπουλο με τον Γιόχανσον και τον Λιβάγια με τον Αλμέιδα. Η ΑΕΚ μπήκε αρκετά δυνατά και στο 49’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με προβολή του Σιμόες.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να απαντήσει δύο λεπτά αργότερα,, όμως ο Ανέστης πρόλαβε τον Κρος πριν γίνει επικίνδυνος. Με εξαίρεση το γκολ και ένα δυνατό σουτ του Γαλανόπουλου (61’), η ΑΕΚ δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις. Μάλιστα, ο Πλατανιάς κέρδισε μέτρα στα τελευταία λεπτά και προσπάθησε να φέρει το σκορ στα ίσια χωρίς όμως να ανησυχεί τον Τσιντώτα.

ΑΕΚ: Ανέστης (58' Τσιντώτας), Μπακάκης (74' Γιούσης), Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι (74' Γιαννούτσος), Λόπες (58' Βινίσιους), Γιόχανσον (46' Γαλανόπουλος), Αϊντάρεβιτς (46' Σιμόες), Χριστοδουλόπουλος (58' Πατίτο), Μάνταλος (74' Μπάμπης), Τρίστασον (58' Κλωναρίδης), Λιβάγια (46' Αλμέιδα).

Πλατανιάς: Ομπερχάουζερ (46' Κοκκαλάς), Στάθης (29' Στάμου) (80' Σινγκ), Ντικαμονά (46' Πριντέτα), Καρυπίδης, Γιορέντε (46' Βάντερσον), Κρος (60' Ουές), Πλιάτσικας (60' Κοροβέσης), Πατράλης (46' Αγγελόπουλος), Ντεβέσα (60' Παπανικολάου), Ενσικουλού (60' Στανισάβλιεβιτς), Μπούντνικ (46' Γκρζέλτσακ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.