Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Θρίαμβος για Ρεάλ στο «Καμπ Νου»

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Θρίαμβος για Ρεάλ στο «Καμπ Νου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2017 01:14
Η Ρεάλ κέρδισε με 3-1 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και έκανε καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας ενόψει της ρεβάνς στη Μαδρίτη. Σκόραρε αλλά αποβλήθηκε και χάνει τη ρεβάνς ο Ρονάλντο!

Σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» πήρε εμφατική νίκη με 3-1 επί της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για το τρόπαιο ενόψει της ρεβάνς στο «Μπερναμπέου».

Το επίσημο ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε στους Καταλανούς δεν συνδυάστηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα για τους Κυπελλούχους Ισπανίας, οι οποίοι συνεχίζουν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ. Ο Ρονάλντο με ένα τρομερό γκολ, έκλεψε τις εντυπώσεις, με τον Πορτογάλο μάλιστα να πανηγυρίζει το τέρμα του όπως ο Λιονέλ Μέσι λίγους μήνες πριν στο «Καμπ Νου». Βέβαια, δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για θέατρο και θα χάσει τη ρεβάνς.

Κακό πρώτο ημίχρονο με χαμηλό τέμπο και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα από τις δύο πλευρές. Η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή, όμως η πρώτη της αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 33’, με τον Νάβας να διώχνει την προβολή του Μέσι. Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε στο 37’, με τον Μπέιλ να πιάνει σουτ στην κίνηση, όμως ο Τερ Στέγκεν έδιωξε σε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τόπο για την Ρεάλ, αφού στο 50’ ο Μαρσέλο έκανε συρτή σέντρα και ο Πικέ την προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 55’ ο Άλμπα έκοψε σωτήρια τον Καρβαχάλ που ήταν έτοιμος να σκοράρει, ενώ στο 59’ ο Νάβας έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Σουάρες. Στο 65’ ο Βαράν «φλέρταρε» με αυτογκόλ ύστερα από γύρισμα του Σουάρες, ενώ στο 73’ ο Μπουσκέτς δεν κατάφερε να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι, σπαταλώντας τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Είχε προηγηθεί (71’) η μεγάλη επέμβαση του Τερ Στέγκεν σε σουτ Μαρσέλο.

Η ισοφάριση για την Μπαρτσελόνα ήρθε στο 75', με ένα πέναλτι που κέρδισε ο Σουάρες και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, καθώς ο Ουρουγουανός φαίνεται να πέφτει πριν τον βρει ο Νάβας. Ο Μέσι δεν αστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1 από την άσπρη βούλα, βάζοντας… φωτιά στο ματς.

Στο 80' κι ενώ η Μπαρτσελόνα συνέχιζε να πιέζει, η Ρεάλ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Ρονάλντο «άδειασε» τον Πικέ και με ένα εκπληκτικό πλασέ στην απέναντι γωνία, «έγραψε» το 2-1. Μάλιστα ο Πορτογάλος έβγαλε τη φανέλα του και μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του Μέσι στο «Μπερναμπέου». Ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη και δύο λεπτά μετά τον απέβαλε με δεύτερη, εκτιμώντας ότι έκανε θέατρο μετά από μαρκάρισμα του Ουμτίτι. Μάλιστα, κατά την αποβολή, ο «CR7» έσπρωξε τον διαιτητή και ίσως τιμωρηθεί με επιπλέον από μια αγωνιστικές.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Ρεάλ πέτυχε ακόμα ένα γκολ. Στο 90’ η «βασίλισσα» έφυγε ξανά υποδειγματικά στην κόντρα και ο Ασένσιο με τρομερό σουτ, έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα του Τερ Στέγκεν για το τελικό 3-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.