Χωρίς Κουτίνιο με Χοφενχάιμ η Λίβερπουλ
Ο Φιλίπε Κουτίνιο έμεινε εκτός αποστολής από το αυριανό (15/8) παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Χοφενχάιμ για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.Η Λίβερπουλ πετάει για Γερμανία ενόψει του πρώτου αγώνα με την Χοφενχάιμ, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φιλίπε Κουτίνιο.
Ο Βραζιλιάνος άσος δεν προπονήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με πρόβλημα στην πλάτη και όπως έγινε γνωστό, τέθηκε εκτός αποστολής για το πρώτο ματς των πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος κατέθεσε πρόσφατα αίτημα μεταγραφής, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα ωστόσο οι «κόκκινοι» το απέρριψαν, αποκλείοντας το ενδεχόμενο αποχώρησης. Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τον Ιανουάριο νέο πενταετές συμβόλαιο, χωρίς αυτό να περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης.