Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Το σήκωσε με δύο νίκες η Ρεάλ!

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Το σήκωσε με δύο νίκες η Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2017 01:54
Η Ρεάλ κέρδισε ξανά την Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά με 2-0 στο «Μπερναμπέου» και με συνολικό σκορ 5-1 κατέκτησε πανηγυρικά το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Φανταστικό γκολ από Ασένσιο (4’), «κλείδωσε» τη νίκη ο Μπενζεμά (39’).

Με ονειρικό τρόπο ξεκινά τη σεζόν η Ρεάλ! Μετά το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έφερε στη Μαδρίτη και το ισπανικό και μάλιστα με δύο νίκες απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Τo 3-1 του «Καμπ Νου» ήταν δύσκολο να ανατραπεί και η «βασίλισσα» πήρε νέα νίκη με 2-0 στο «Μπερναμπέου», κατακτώντας πανηγυρικά το τρόπαιο για 10η φορά στην ιστορία της (12 έχουν οι Καταλανοί).

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Το σήκωσε με δύο νίκες η Ρεάλ!
Οι Μαδριλένοι δεν υπολόγιζαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την ποινή πέντε αγωνιστικών που του επιβλήθηκε, ωστόσο αυτό δεν προβλημάτισε σε κανένα σημείο τους πρωταθλητές, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με τρομερό αριστερό σουτ του Ασένσιο αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Το γκολ του Ισπανού έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες της Μπαρτσελόνα για την ανατροπή.

Οι Καταλανοί είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Ρεάλ, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Αντίθετα, η «βασίλισσα» έβγαινε επικίνδυνα στην κόντρα και στο 25’ «άγγιξε» το 2-0 με σουτ του Ασένσιο, το οποίο κατέληξε κόρνερ. Στο 33’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Λούκας Βάθκεθ και στο 39’ ο Μπενζεμά «έγραψε» το 2-0 με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Καταλανούς να «κυνηγούσαν» το γκολ της τιμής. Στο 53’ το πλασέ του Μέσι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 66’ η κοντινή κεφαλιά του Σουάρες πέρασε άουτ. Ενδιάμεσα (55’) η Ρεάλ είχε καλή στιγμή με σουτ του Μπενζεμά, όμως ο Τερ Στέγκεν απομάκρυνε σε κόρνερ.

Η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 71’. Ο Νάβας νίκησε σε τετ-α-τετ τον Σέρχι Ρομπέρτο και εν συνεχεία είπε «όχι» σε σουτ του Μέσι. Η μπάλα έφτασε στον Σουάρες, ο οποίος ολομόναχος επιχείρησε κεφαλιά-ψαράκι, σημαδεύοντας το δοκάρι. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η Ρεάλ κατέκτησε ακόμα έναν τίτλο, τον 7ο του Ζινεντίν Ζιντάν στην προπονητική του καριέρα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.