Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τραγωδία: Νεκρός οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά!

Τραγωδία: Νεκρός οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2017 18:11
Τραγικό συμβάν με οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε την ζωή του σε δυστύχημα στη Λιβαδειά όπου είχε ταξιδέψει για τον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με τον Λεβαδειακό.

Τραγική κατάληξη είχε για έναν φίλο του ΠΑΟΚ η εκδρομή στη Λιβαδειά, για την αποψινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο άτυχος φίλαθλος βρισκόταν στις ταβέρνες της περιοχής μαζί με άλλους φίλους του ΠΑΟΚ και κάποια στιγμή επιχείρησε να ανέβει στο νερόμυλο στις πήγες της Κρύας. Για άγνωστη αιτία, έπεσε από εκεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι και να χάσει ακαριαία τη ζωή του!

Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του στο instagram εξέφρασε τα συλλυπητήρια της οικογένειάς του στην οικογένεια του οπαδού του Δικεφάλου που έχασε τη ζωή του:

«Προσωπικά εγώ και η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του εκλιπόντος. Φίλαθλοι όλων των ομάδων προσέξτε τους κινδύνους, διαφυλάξτε τη ζωή σας. Πάνω άπο όλα έχει άξια η ανθρώπινη ζωή ανεξαρτήτως χρώματος #rip»

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και την μεγάλη οδύνη για τον τραγικό και άδικο χαμό του φιλάθλου μας σήμερα στη Λιβαδειά.

Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του και, παρότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο τους, δεσμευόμαστε για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος τους. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του!

Καλό Παράδεισο Χρήστο!"

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.