Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάσι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, ευχαριστώ τον πρόεδρο»

Χάσι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, ευχαριστώ τον πρόεδρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2017 01:31
Ο Μπέσνικ Χάσι έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την πρόκριση, ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που του έδωσε να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Παράλληλα ευχήθηκε να μην χάσει κάποιον ποδοσφαιριστή πριν την 1η Σεπτεμβρίου, αναφερόμενος προφανώς στην περίπτωση του Ρέτσου.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά για τον σύλλογο, θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι δούλεψαν σκληρά για την πρόκριση και κατάφεραν να νικήσουν στο αποψινό παιχνίδι. Ευχαριστώ επίσης τον πρόεδρο του συλλόγου για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, έκανε πραγματικότητα τις επιθυμίες μου και ενίσχυσε την ομάδα μας για να βρεθούμε σε αυτό το επίπεδο που πλέον βρισκόμαστε.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον πρόεδρό μας για την αποψινή επιτυχία, τώρα θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Προσωπικά, είμαι φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης, ένας όμιλος με την Ρεάλ δεν θα ήταν άσχημος, ωστόσο αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία. Τώρα γιορτάζουμε τη νίκη μας και περιμένουμε να μάθουμε τους αντιπάλους μας, το ομαδικό πνεύμα έκρινε το παιχνίδι και την πρόκριση.

Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι στα μεταγραφική μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, να μην χάσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή και να μείνει η ομάδα όπως είναι τώρα. Ξεκινήσαμε από την πρώτη στιγμή με αυτόν τον στόχο, να μπούμε στους ομίλους, υπάρχει ένας πρόεδρος που πληρώνει, μας βοηθάει και μας στηρίζει, κάνει πραγματικότητα όλες τις επιθυμίες μας, μαζί με τον κ. Βρέντζο, ο οποίος επίσης μας βοηθάει πολύ.Όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου μας βοηθούν πάρα πολύ στην προσπάθειά μας και χάρη σε αυτούς και στους ποδοσφαιριστές μας, καταφέραμε να αποκλείσουμε την Ριέκα και να φτάσουμε σε αυτή την σημαντική πρόκριση
»

«Οι μεταγραφές έχουν κλείσει»


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, μοίρασε ξανά συγχαρητήρια στους παίκτες και αποκάλυψε πως οι μεταγραφές για τον σύλλογο έχουν ολοκληρωθεί, εκτός αν προκύψει κάποια αποχώρηση. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες του σκέψεις μετά την πρόκριση στους ομίλους: «Ήταν δύο δύσκολοι μήνες πάρα πολύ σκληρής δουλειάς. Όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες γιατί εκείνοι προσπάθησαν. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο που μας στήριξε και ακολούθησε τις επιθυμίες τους παίκτες που θέλαμε, αλλά κράτησε και τους παίκτες που χρειαζόταν. Βοήθησε να φτάσουμε στην πρόκριση Ευχαριστώ τους παίκτες, ήταν ένα δύσκολο ταξίδι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να προκριθούμε».

Για το κλειδί του αγώνα: «Το εκτός έδρας γκολ. Από τη στιγμή που σκοράραμε, έπεσε η ψυχολογία της Ριέκα. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Ήταν ένα κακό ημίχρονο. Μάλλον η πίεση ήταν αυτή που έκανε τους παίκτες μας να αφήσουν χώρους στην Ριέκα. Είχε πίεση και αφήσαμε τον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ήμασταν καλοί τακτικά, παίξαμε σχεδόν ένα τέλειο ματς για 70 λεπτά εμποδίζοντας τους παίκτες της Ριέκα. Παρόλο που δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος μας, δεν τα καταφέραμε να βάλουμε και ένα δεύτερο γκολ. Είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για τον Οτζίτζα-Οφόε: «Όχι μόνο για τον Οφόε, αλλά και για πολλούς παίκτες. Φέραμε 5-6 καλούς παίκτες. Ο πρόεδρός μας όχι μόνο έφερε παίκτες, αλλά δεν πούλησε και αυτούς που ήταν καλοί όπως ο Ρέτσος, ο Φορτούνης, ο Καπίνο. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον πρόεδρο που έκανε πράξη τις επιθυμίες μας. Φέραμε μερικούς νεαρούς Έλληνες παίκτες όπως ο Κούτρης. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και ο πρόεδρός μας έκανε αυτό που ζήτησε ο προπονητής για να δώσει στους φιλάθλους αυτό που τους αξίζει. Ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στο UEFA Champions League. Για να συνεχίσω την απάντησή μου, επέλεξα να παίξω με τον Οφόε ως δεκάρι, γιατί εκεί η Ριέκα είχε καλό κεντρικό παίκτη. Επιλέξαμε να παίξουμε με τρεις παίκτες που θα εμπόδιζαν τον παίκτη αυτόν, κλείνοντάς τον και κρατώντας την μπάλα. Θέλαμε να παίξουμε διαφορετικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να βάλουμε τον Φορτούνη επειδή δεν είναι καλός. Ήταν πολύ καλός στο προηγούμενο ματς, όμως αυτή τη φορά δεν κοίταξα ονόματα, αλλά το πώς έπρεπε να παίξουμε για να προκριθούμε».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι το θέμα μεταγραφές έχει κλείσει για εμάς. Ελπίζω να μην χάσουμε κάποιον παίκτη μας. Θέλω να κρατήσουμε τους παίκτες που έχουμε, έχουμε την ομάδα για να προχωρήσουμε μακριά. Είναι πιθανό να χάσουμε κάποιον παίκτη, γιατί αν έρθει ένα κλαμπ με πολλά λεφτά δεν θα θυμώσουμε γιατί ξέρουμε ότι ο πρόεδρος θα τον αντικαταστήσει. Ελπίζουμε η ομάδα μας να μείνει όπως είναι γιατί είναι πολύ καλή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.