Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στ’ αστέρια ο ΑΠΟΕΛ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Στ’ αστέρια ο ΑΠΟΕΛ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2017 00:07
Στ’ αστέρια ο ΑΠΟΕΛ! Οι πρωταθλητές Κύπρου έμειναν στο 0-0 με την Σλάβια στην Πράγα, υπερασπίστηκαν το 2-0 του «ΓΣΠ» και εξασφάλισαν την είσοδο τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 4η φορά στην ιστορία τους.

Την επιστροφή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγυρίζει ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» άντεξαν το «σφυροκόπημα» απέναντι στην Σλάβια και το τελικό 0-0 στην Πράγα τους έδωσε το εισιτήριο για τους «χρυσοφόρους ομίλους».

Οι Τσέχοι καλούνταν να ανατρέψουν το 2-0 της Κύπρου και ξεκίνησαν αρκετά δυνατά, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ για να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης. Μόλις στο 1’ ο Βάτερμαν απέκρουσε την κεφαλιά του Φρίντριχ ενώ στο 10' ο Στόχ αστόχησε από καλή θέση.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, ωστόσο παρά τις πολλές ευκαιρίες των γηπεδούχων, κατάφερε να πάει με το 0-0 στα αποδυτήρια. Στο 12’ ο Βάτερμαν νίκησε σε τετ-α-τετ τον Φαν Μπούρεν, ενώ στο 17’ το σουτ του Ροτάν πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.

Στο 34’ η κεφαλιά του Φαν Μπούρεν έφυγε μόλις άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Σούτσεκ στο 37’. Η μεγαλύτερη φάση για την Σλάβια ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα (41’), με τον Ντάνι να αστοχεί από κοντά ύστερα από σέντρα του Φρίντριχ.

Η Σλάβια συνέχισε την πίεση της και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο έπεσε πάνω στον Βάτερμαν. Ο γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ «έβγαλε» το καλό σουτ του Μπορίλ στο 66', αυτό του Φαν Μπιούρεν στο 87' όπως και την κοντινή προσπάθεια το Ζμχαρλ στο 90’. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και οι πρωταθλητές Κύπρου επέστρεψαν στους ομίλους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.