Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Αζάρ κόντρα στην Ελλάδα το Βέλγιο

Με Αζάρ κόντρα στην Ελλάδα το Βέλγιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2017 15:17
Ο Εντέν Αζάρ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Βελγίου για τους αγώνες με Γιβραλτάρ και Ελλάδα, ωστόσο ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ άφησε εκτός του Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Βελγίου για τους δύο αγώνες με Γιβραλτάρ (31/8 εντός) και Ελλάδα (3/9 εκτός) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στους εκλεκτούς του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ βρίσκεται κανονικά ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος ακόμα δεν έχει αγωνιστεί με την Τσέλσι τη φετινή σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο στις αρχές Ιουνίου σε προπόνηση του Βελγίου και παραμένει στα… πιτς των «μπλε», αν και τις τελευταίες ημέρες έχει ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις.

Αντίθετα, στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» δεν βρίσκεται το όνομα του Ράτζα Ναϊνγκολάν. Μάλιστα, οι πληροφορίες από το Βέλγιο κάνουν λόγο ότι ο μέσος της Ρόμα πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την Εθνική Βελγίου, αν και ο ίδιος το διαψεύδει.

Αναλυτικά η αποστολή του Βελγίου για το ματς κόντρα στην Εθνική μας ομάδα: Κουρτουά, Μινιολέ, Σελς, Κάστελς, Κομπανί, Αλντερβάιρελντ, Βερντόνγκεν, Μενιέ, Σιμάν, Ντεντόνκερ, Βερμάελεν, Τζόρνταν Λουκάκου, Φελαϊνί, Ντε Μπρoύιν, Βίτσελ, Τσαντλί, Καράσκο, Τίλεμανς, Θόργκαν Αζάρ, Ντεφούρ, Ντεμπελέ, Εντέν Αζάρ, Ρομέλου Λουκάκου, Μπεντέκε, Μπατσουαγί, Μέρτενς, Μιραλάς, Οριτζί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.