Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Νέο όχι σε Μαρσέιγ για Μήτρογλου, στρέφεται αλλού η γαλλική ομάδα»

«Νέο όχι σε Μαρσέιγ για Μήτρογλου, στρέφεται αλλού η γαλλική ομάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2017 23:22
Η Μπενφίκα απάντησε αρνητικά σε νέα πρόταση της Μαρσέιγ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου και οι συζητήσεις των δύο ομάδων «πάγωσαν».

Παρότι η Μαρσέιγ έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Κώστα Μήτρογλου, η μεταγραφή του Έλληνα φορ στους Μασσαλούς ενδέχεται να μην πραγματοποιηθεί. Όπως αναφέρει η «L’Equipe, η Μπενφίκα απέρριψε νέα πρόταση της γαλλικής ομάδας, που πλέον στρέφεται πλέον σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Σύμφωνα με το «RMC», ο Έλληνας επιθετικός έχει δώσει τα χέρια με την Μαρσέιγ για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 2.5 εκατ. ευρώ, που κλιμακωτά μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 2.7 εκατομμύρια. Μάλιστα, η γαλλική ομάδα φέρεται ότι είχε ναυλώσει πτήση τσάρτερ προκειμένου ο διεθνής επιθετικός να πετάξει από την Αθήνα στην Μασσαλία για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Το αν η Μαρσέιγ επανέλθει την Πέμπτη (31/8), οπότε και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος, είναι κάτι που θα το δείξουν οι επόμενες ώρες. Πάντως, τα γαλλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι οι Μασσαλοί στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις περιπτώσεις των Ισλάμ Σλιμανί και Ντιβόκ Οριγκί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.