Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπονί ο αντι-Γιορέντε στην Σουόνσι

Μπονί ο αντι-Γιορέντε στην Σουόνσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2017 20:16
Ο Βίλφρεντ Μπονί είναι ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Γιορέντε στην Σουόνσι, με τον Ιβοριανό επιθετικό να επιστρέφει στην ομάδα που τον έφερε στην Αγγλία το 2013.

Ο Φερνάντο Γιορέντε υπέγραψε για δύο χρόνια στην Τότεναμ, ωστόσο η Σουόνσι κάλυψε άμεσα το κενό του, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βίλφρεντ Μπονί μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Οι «κύκνοι» κατέβαλαν στην Μάντσεστερ Σίτι το ποσό των 13 εκατ. ευρώ και έφεραν πίσω στο «Λίμπερτι» τον Ιβοριανό φορ.

Ο 28χρονος φόρεσε τη φανέλα της Σουόνσι τη διετία 2013-15 σημειώνοντας 35 γκολ και 9 ασίστ σε 70 συμμετοχές. Το 2015 αποχώρησε για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω, μετρώντας συνολικά 11 γκολ και 7 ασίστ σε 46 παιχνίδια.

Την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Στόουκ, ωστόσο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ποτέ στο κλίμα των «Πότερς» (11 συμμ./ 2 γκολ), έχοντας άσχημες σχέσεις με τον προπονητή του συλλόγου, Μαρκ Χιούζ.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Μπονί πήρε τη φανέλα με το νούμερο «2», παρότι το «9» που συνήθως επιλέγουν οι επιθετικοί, ήταν διαθέσιμο για επιλογή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.