Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Σκωτίας: Διέλυσε την… ελληνική Χάμιλτον η Σέλτικ (video)

Πρέμιερ Σκωτίας: Διέλυσε την… ελληνική Χάμιλτον η Σέλτικ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2017 01:07
Η Σέλτικ διέλυσε με 4-1 την Χάμιλτον των Σκόνδρα, Σαρρή και Γκόγκιτς, κάνοντας… ζέσταμα ενόψει της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόραρε το γκολ της τιμής ο Κύπριος άσος.

Λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Σεντ Τζόνστον (1-1), η Σέλτικ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 4-1 της Χάμιλτον εκτός έδρας. Οι «καθολικοί» «σφράγισαν» τη νίκη από το πρώτο μέρος και στη συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Άρμστρονγκ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό και ο Σινκλέρ με δύο γκολ στο 29’ και στο 42’ «σφράγισε» τη νίκη των φιλοξενούμενων, που έφτασαν τα 54 ματς αήττητοι εντός των συνόρων (τελευταία τους ήττα από την Σεντ Τζόνστον στις 11 Μαΐου του 2016).

Στο 65’ ο Έντουαρντ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Αλέξανδρο Γκόγκιτς (σ.σ. γιος του Σίνισα) να μειώνει στο 86’ για το τελικό 4-1 στο 86’. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Κύπριου αμυντικού στην Σκωτία, με τον 23χρονο να σκοράρει δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Στα αξιοσημείωτα πως οι Σαρρής και Σκόνδρας αγωνίστηκαν σ’ όλο το ματς για λογαριασμό της Χάμιλτον, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από αήττητο σερί τριών αγώνων.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.