Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρες για Τότεναμ και Άρσεναλ, κλέβει τις εντυπώσεις η Γουότφορντ του Σίλβα!

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρες για Τότεναμ και Άρσεναλ, κλέβει τις εντυπώσεις η Γουότφορντ του Σίλβα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2017 19:10
Με τον Κέιν να πετυχαίνει δύο γκολ, η Τότεναμ κέρδισε με 3-0 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. «Καθάρισε» ο Γουέλμπεκ για την Άρσεναλ, 3-0 την Μπόρνμουθ. Στην 4η θέση η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα, 2-0 την Σαουθάμπτον

Για ακόμα μια χρονιά ο Χάρι Κέιν δεν κατάφερε να σκοράρει τον μήνα Αύγουστο σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο με το που μπήκε ο Σεπτέμβρης άρχισε να… ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα. Με δύο δικά του γκολ, η Τότεναν κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές.

Ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό με τρομερή λόμπα από πλάγια θέση, πετυχαίνοντας ένα από κορυφαία γκολ της σεζόν. Αυτό ήταν και το 100ο του γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ σε 169 συμμετοχές!

Οι «πετεινοί «καθάρισαν» το ματς στο 42’ με τον Έρικσεν να σκοράρει από κοντά, έπειτα από τραγικά λάθη στην άμυνα της Έβερτον. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) ο Κέιν πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με πλασέ στην κίνηση, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Με τη νίκη, η Τότεναμ έφτασε τους 7 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας πριν το εντός έδρας παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τριάρα με Γουέλμπεκ η Άρσεναλ, στην 4η θέση η Γουότφορντ του Σίλβα


Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρες για Τότεναμ και Άρσεναλ, κλέβει τις εντυπώσεις η Γουότφορντ του Σίλβα!
Μετά από δύο άσχημες ήττες κόντρα σε Στόουκ (1-0) και Λίβερπουλ (4-0), η Άρσεναλ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-0 της Μπόρνμουθ στο «Έμιρειτς».

Μεγάλο πρωταγωνιστής για τους «κανονιέρηδες» ήταν ο Ντάνι Γουέλμπεκ. Ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Κολάσινατς, ενώ στο 27’ έδωσε την ασίστ στον Λακαζέτ, που με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο έκανε το 2-0.

Η Μπόρνμουθ είχε δοκάρι στο 50’ με τον Ντεφό για να επιστρέψει στο ματς και δευτερόλεπτα μετά ο Γουέλμπεκ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Άρσεναλ, που έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ η Μπόρνμουθ έχε ξεκινήσει αποκαρδιωτικά, αφού δεν έχει βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές.

Αντίθετα, η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα εντυπωσιάζει. Οι «σφήκες» πέρασαν με 2-0 από την έδρα της Σαουθάμπτον και «σκαρφάλωσαν» στην 4η θέση με -1 από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ματς λιγότερο) και Τσέλσι. Ντουκουρέ (38’) και Γιάνμαατ (66’) πέτυχαν τα δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους, με τον Χοσέ Χολέμπας να παίζει σ’ όλο το ματς και τον Ορέστη Καρνέζη να κάθεται στον πάγκο.

Στο άλλο ματς, η Μπράιτον πήρε την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 3-1 της Γουέστ Μπρομ στην έδρα της. Τη νίκη υπέγραψε ο Γερμανός Γκρος, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (45’, 48’) και μοίρασε την ασίστ στο τέρμα του Χεμέντ (63’).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις