Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ήττα για Μπάγερν από τη Χοφενχάιμ

Μπουντεσλίγκα: Ήττα για Μπάγερν από τη Χοφενχάιμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2017 22:13
Με δύο γκολ του Ουτ (27’, 51’) η Χοφενχάιμ κέρδισε με 2-0 την Μπάγερν στην «Ράιν-Νέκαρ Αρένα» και υποχρέωσε τους Βαυαρούς στην πρώτη τους φετινή ήττα.

Όπως και πέρσι, η Μπάγερν δεν τα κατάφερε στην έδρα της Χοφενχάιμ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στην «Ράιν-Νέκαρ Αρένα». Με τη νίκη η ομάδα του Γούλιαν Νάγκελσμαν έπιασε Ντόρτμουντ και Ανόβερο στην κορυφή με 7 βαθμούς, ενώ οι Βαυαροί έμειναν στους 6 και ισοβαθμούν στην 2η θέση με Λειψία και Αμβούργο.

Η Μπάγερν είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 7ο λεπτό, με τον Λεβαντόφσκι να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι με πλασέ από θέση βολής. Η Χοφενχάιμ κατάφερε να ισορροπήσει και στο 27’ «πάγωσε» τους Βαυαρούς ανοίγοντας το σκορ με ιδανικό τελείωμα του Ουτ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε καλή στιγμή στο 30’ με απευθείας φάουλ του Λεβαντόφσκι, όμως στο 42’ γλίτωσε το δεύτερο γκολ, με τον Νόιερ να διώχνει στη γωνία του το σουτ του Κράμαριτς. Στο φινάλε του ημιχρόνου, η Μπάγερν είχε νέα καλή στιγμή με δυνατή κεφαλιά του Τολισό, όμως η μπάλα πήγε πάνω στον Μπάουμαν.

Στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί μπήκαν αποφασισμένοι να φέρουν το σκορ στα ίσια, ωστόσο Λεβαντόφσκι (47’) και Κομάν (48’) αστόχησαν από πλεονεκτική θέση. Η Χοφενχάιμ γλίτωσε το γκολ και στο 52’ ο Ουτ «πλήγωσε» ξανά τους φιλοξενούμενους, σκοράροντας ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από γύρισμα του Ζούμπερ.

ΟΙ Βαυαροί είχαν ευκαιρίες για να επιστρέψουν στο ματς, όμως ο Μπάουμαν κράτησε το μηδέν τόσο στην ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μαρτίνεθ (80’) όσο και στο σε κοντινό πλασέ του Λεβαντόφσκι (85’). Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η Μπάγερν γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από εννέα παιχνίδια. Η τελευταία της ήττα είχε έρθει και πάλι σε εκτός έδρας ματς με την Χοφενχάιμ (1-0)!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.