Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νάιλ Ρέιντζερ: Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω… κατ’ οίκον περιορισμού!

Νάιλ Ρέιντζερ: Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω… κατ’ οίκον περιορισμού!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2017 23:53
Ο διάσημος για τις περιπέτειες του με το νόμο, Νάιλ Ρέιντζερ, θα χάσει το παιχνίδι της Σάουθεντ απέναντι στην Σριούσμπερι λόγω κατ’ οίκον περιορισμού.

Χωρίς τον Νάιλ Ρέιντζερ καταστρώνει τα πλάνα της η Σάουθεντ για το αυριανό (12/9) παιχνίδι με την Σριούσμπερι για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1. Όχι, δεν πρόκειται για πρόβλημα τραυματισμού...

Ο... ταραξίας Άγγλος επιθετικός αποφυλακίστηκε πρόσφατα από τη φυλακή, ωστόσο είναι υποχρεωμένος να μην βγαίνει από το σπίτι του από τις 7 το βράδυ έως τις 7 το πρωί. Ο ποδοσφαιριστής φοράει ηλεκτρονικό βραχιόλι και με δεδομένο ότι το παιχνίδι της Σάουθεντ με την Σριούσμπερι διεξάγεται στις 7:45 μμ ώρα Αγγλίας, τέθηκε αυτόματα εκτός αποστολής.

Ο Ρέιντζερ έχει απασχολεί αρκετές φορές τις αρχές στο παρελθόν και αυτή τη φορά είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, καθώς είχε παραδεχθεί την ενοχή του σε υπόθεση εξαπάτησης μέσω διαδικτύου με χρηματικό ποσό που απέσπασε από γυναίκα... Ο ίδιος αποφυλακίστηκε νωρίτερα λόγω καλής διαγωγής, ωστόσο του τοποθετήθηκε ηλεκτρονικό βραχιόλι το οποίο ελέγχει τις κινήσεις του.

Παρά τις περιπέτειες του με το νόμο, ο 26χρονος προέρχεται από καλή σεζόν πέρσι με 8 γκολ σε 27 παιχνίδια με τη Σάουθεντ. Υπενθυίζεται ότι πριν μερικά χρόνια είχε αγωνιστεί και στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Νιούκαστλ, ωστόσο πρόκειται για τις περιπτώσεις αθλητών που πήραν πολλά χρήματα σε μικρή ηλικία και μετά έχασαν τον προορισμό τους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.