Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τριάρα στην Γιουβέντους η Μπαρτσελόνα με σούπερ Μέσι

Τσάμπιονς Λιγκ: Τριάρα στην Γιουβέντους η Μπαρτσελόνα με σούπερ Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2017 00:16
Με πρωταγωνιστή τον Μέσι, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 την Γιουβέντους στο «Καμπ Νου» και πήρε κεφάλι στον 4ο όμιλο, ισοβαθμώντας με την Σπόρτινγκ στους 3 βαθμούς.

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε για πρώτη φορά απέναντι στον Μπουφόν και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εντός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα με 3-0 επί της Γιουβέντους. Μια νίκη που την χρίζει το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η «Γηραιά Κυρία», παρά τις πολλές απουσίες (Κιελίνι, Μάντζουκιτς, Κεντίρα, Χέβεντες, Μαρκίζιο) μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε δύο καλές στιγμές με Ντε Σίλιο (6’) και Πιάνιτς (12’) για να πάρει προβάδισμα. Η Μπαρτσελόνα ανέβασε την απόδοση της και στο 20’ ο Μπουφόν χρειάστηκε να επέμβει σε σουτ του Σουάρες για να κρατήσει το μηδέν.

Τελικά, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, χάρη σε όμορφο διαγώνιο σουτ του Μέσι (45’). Στο 52' ο Αργεντινός σημάδεψε το δοκάρι με δυνατό σουτ, αλλά στο 56', έπειτα από δική του ενέργεια, ο Στουράρο έδιωξε στην γραμμή και ο Ράκιτιτς στην επαναφορά έγραψε το 2-0.

Ο Μέσι δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 69’ έκανε το 3-0. Ο Αργεντινός άδειασε δύο αντιπάλους και με ωραίο σουτ, έστειλε τον Μπουφόν από την αντίθετη πλευρά, φτάνοντας τα 59 γκολ σε 58 αγώνες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γιουβέντους, παρά τις προσπάθειες της να μειώσει το σκορ, έφυγε με το βαρύ 3-0 από την Βαρκελώνη και περιμένει την δεύτερη αγωνιστική τον Ολυμπιακό στο Τορίνο, σε μία προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η βαθμολογία:


1. Μπαρτσελόνα 3 (3-0)
2. Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3 (3-2)
3. Ολυμπιακός 0 (2-3)
4. Γιουβέντους 0 (0-3)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.