Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με το... δεξί Ξάνθη και Πανσερραϊκός

Κύπελλο Ελλάδας: Με το... δεξί Ξάνθη και Πανσερραϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2017 23:17
Η Ξάνθη κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια και ξεκίνησε με το… δεξί στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, ισοβαθμώντας στην κορυφή με τον Πανσερραϊκό, ο οποίος επικράτησε με το ίδιο σκορ του Εργοτέλη.

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της Ξάνθης στο θεσμό του Κυπέλλου. Οι Ακρίτες επικράτησαν με 2-0 του Παναιτωλικού στα Πηγάδια και έπιασε τον Πανσερραϊκό στην κορυφή του ομίλου.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς προηγήθηκε στο 27’ με κεφαλιά του Κάστρο, ύστερα από όμορφη σέντρα του Μπαξεβανίδη. Ο Παναιτωλικός είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μαρκόβσκι (36’, 45’) για να φέρει το σκορ στα ίσια, με το 1-0 όμως να μένει ως το ημίχρονο.

Οι Αγρινιώτες μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, ψάχνοντας το 1-1, όμως κόντρα στη ροή, η Ξάνθη πέτυχε δεύτερο γκολ. Στο 60’, ο Ρότσε έδωσε ωραία πάσα στον Τριάδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από το ύψος του πέναλτι να κάνει το 2-0 και να «κλειδώσει» το ματς.

Ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να μειώσει στο 67' όταν ο Μάσουρεκ εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Ζίβκοβιτς με τρομερή επέμβαση με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ. Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε, το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και η Ξάνθη ξεκίνησε νικηφόρα στο θεσμό.

Με το δεξί ο Πανσερραϊκός

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Πανσερραϊκός κέρδισε με 2-0 τον Εργοτέλη και έκανε το πρώτο βήμα στην προσπάθεια του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Κρητικοί πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα, ωστόσο στο 36’ ο Πάτας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ανατρέποντας τον Γκούρτσα έξω από την περιοχή. Ένα λεπτό αργότερα, ο Στέλιος Πόζογλου ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 48’ με εύστοχο πέναλτι του Γκούρτσα, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Λαδά.

Στο 80' τα αριθμητικά δεδομένα του αγώνα επανήλθαν σε ισορροπία, αφού ο Στέργιος Τσιμίκας είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά την πίεση του Εργοτέλη στα τελευταία λεπτά, ο Πανσερραϊκός κράτησε το 2-0 και ξεκίνησε με νίκη στο Κύπελλο

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:


1. Πανσερραϊκός 3 (2-0)
2. Ξάνθη 3 (2-0)
3. Παναιτωλικός 0 (0-2)
4. Εργοτέλης 0 (0-2)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.